Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Ι.Ο.ΑΣ Πάνος Μυλωνάς: Εκπαίδευσε φέτος 23.200 μαθητές & εκπαιδευτικούς

1.422 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2024)
Ι.Ο.ΑΣ Πάνος Μυλωνάς: Εκπαίδευσε φέτος 23.200 μαθητές & εκπαιδευτικούς

- Σεμινάρια οδηγικής ασφάλειας σε 548 Σχολικά Τμήματα, σε 7 Περιφέρειες της Ελλάδας
Σεμινάρια με ειδικούς υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
- Πολλά νέα προγράμματα φέτος για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου
- Μέσα σε 19 χρόνια δράσης το «Πάνος Μυλωνάς» έχει εκπαιδεύσει πάνω από 315.500 μαθητές

Σεμινάρια οδηγικής ασφάλειας σε 548 Σχολικά Τμήματα, σε 7 Περιφέρειες της Ελλάδας

Τη χρονιά που πέρασε, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με βάση τα εκπαιδευτικά του προγράμματα, εκπαίδευσε στα θέματα της κυκλοφοριακής αγωγής και της Οδικής Ασφάλειας περισσότερους από 23.200 μαθητές και εκπαιδευτικούς σε 548 Σχολικά Τμήματα, σε 7 Περιφέρειες της Ελλάδας.

Σεμινάρια με ειδικούς υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Τα ειδικά σεμινάρια γίνονται με την βοήθεια από παιδαγωγούς, ειδικούς συγκοινωνιολόγους, ψυχολόγους της κυκλοφορίας και έγκριτους Οργανισμούς του εξωτερικού με μεγάλη εμπειρία, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Μάλιστα, είναι κατάλληλα δομημένα να συνδυάζουν την θεωρητική και την πρακτική εκπαίδευση με βιωματικά παραδείγματα (ειδικοί προσομοιωτές, συνεργατικά εργαστήρια, γυαλιά εικονικής πραγματικότητας VR κλπ).
 

Πολλά νέα προγράμματα φέτος για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου

Φέτος υλοποιήθηκαν πολλά νέα προγράμματα, «Moving STARS»,«Κυκλοφορώ με Ασφάλεια»και «Ασφαλώς Ποδηλατώ»για παιδιά Π/θμιας Εκπαίδευσης και τα «Μικρά Οχήματα-Μεγάλη Ευθύνη» και «ΚάνΆ το Σωστά» για μαθητές Δ/θμιας Εκπαίδευσης. Μάλιστα, το πρώτο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το πρόγραμμα Erasmus+ αλλά και με έμπειρους Οργανισμούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα σε 19 χρόνια δράσης το «Πάνος Μυλωνάς» έχει εκπαιδεύσει πάνω από 315.500 μαθητές

Τέλος, το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς, μετά από 19 χρόνια δράσης, έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 315.500 μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης και 7.500 εκπαιδευτικούς χωρίς να επιβαρύνει κανέναν μαθητή οικονομικά, ενώ η μόνη βοήθεια που αντλεί είναι αυτή των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων και χορηγών που στηρίζουν σταθερά το έργο του Ι.Ο.ΑΣ

LPG DIAKOPES
THERINA LINGLONG - MICHELIN