Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έντονη απόχρωση και επιθετική όψη συνθέτουν την ανανεωμένη Huracan.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έντονη απόχρωση και επιθετική όψη συνθέτουν την ανανεωμένη Huracan.

Ιδού το θαύμα της VOS

2.229 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2017)

Η Vos Perforance αναβάθμισε αισθητικά μια Lamborghini Huracan, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τα Sport χαρακτηριστικά της με τη προσθήκη μικρών λεπτομερειών τόσο στο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

Ο Γερμανικός οίκος βελτίωσης Vos Performance, είναι ευρέως γνωστός για τις εντυπωσιακές του μετατροπές σε αυτοκίνητα της κατηγορίας Supercar.

Στις ήδη πολλές γωνίες σχεδιασμού προστέθηκε και η ανθρακονημάτινη αεροτομή.

Στις ήδη πολλές γωνίες σχεδιασμού προστέθηκε και η ανθρακονημάτινη αεροτομή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στη προκειμένη περίπτωση, η εταιρεία βελτιώσεων ανέλαβε να «μεταμορφώσει» μια Lamborghini Huracan Spyder.
Ωστόσο, αυτή τη φορά οι μετατροπές περιορίστηκαν στο ελάχιστο, με την προσθήκη ενός χείλους από ανθρακόνημα στον μπροστινό προφυλακτήρα, τη τοποθέτηση αεροτομής και κάποιες αλλαγές στο εσωτερικό.
Για την περαιτέρω μικροαισθητική ενίσχυση του αυτοκινήτου έχει αλλαχτεί το καπάκι της βενζίνης, οι πλαϊνοί καθρέπτες και έχει τοποθετηθεί ένα πορτοκαλί αυτοκόλλητο περιμετρικά των ζαντών.
Οι υπεύθυνοι της Vos Performance, αντικατέστησαν αρκετά μέρη στη καμπίνα της Huracan με υλικά εξ ολοκλήρου από  ανθρακονήματα.

Τέλος, η εταιρεία προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές τη δυνατότητα αλλαγής του συστήματος εξάτμισης με ένα αναβαθμισμένο της Akrapovic από τιτάνιο, το οποίο μειώνει το συνολικό βάρος και αυξάνει την ιπποδύναμη κατά 20 ίππους.
Ίσως οι περισσότεροι να θεωρούν πως σε ένα αυτοκίνητο τέτοιου είδους, δεν πρέπει να γίνονται «πειράματα», όμως όταν το αποτέλεσμα μοιάζει με αυτό της Vos, τα σχόλια περιττεύουν. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
5 PRAGMATA LINGLONG