Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Ι-Pace θα ακολουθήσει χρονικά την Ε-Pace και θα είναι κατασκευασμένη με δάπεδο ειδικό για ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Η Ι-Pace θα ακολουθήσει χρονικά την Ε-Pace και θα είναι κατασκευασμένη με δάπεδο ειδικό για ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Eπεκτείνει την γκάμα της η Jaguar

2.569 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2017)

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σχέδια της Jaguar για την κατασκευή μοντέλων για τις πιο «μικρές» κατηγορίες. Γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο εύκολο;

H Jaguar θα μπορούσε να προχωρήσει στην ανάπτυξη μοντέλων για τις πιο «μικρές κατηγορίες» στο μέλλον ακόμα και αν αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, κ. Ian Callum.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O ίδιος όταν ρωτήθηκε σχετικά δήλωσε: «Δεν υπάρχουν πλάνα αλλά θα το ήθελα». Αλλες premium εταιρείες, όπως η BMW και η Mercedes έχουν μια μεγάλη γκάμα μοντέλων κάτω από μία αρχιτεκτονική, όμως η Jaguar διαφέρει καθώς η αρχιτεκτονική της που χρησιμοποιείται ταιριάζει για μοντέλα SUV, κάνοντας την ανάπτυξη μικρότερου μεγέθους μοντέλα πχ.hatchback  πιο δύσκολή. Ο Callum είπε: «Δεν είναι θέμα κόστους αλλά μεγέθους. Δεν μπορείς να «κόψεις» μεταξόνιο.»
 
Σχετικά με την ΧΕ της επόμενης γενιάς δήλωσε ότι θα παραμείνει πισωκίνητη και ότι θα προσπαθήσει να διαφοροποιηθεί σχεδιαστικά μέσω ενός ολοκαίνουριου προβόλου από τα άλλα μοντέλα Jaguar κρατώντας ωστόσο την ίδια αρχιτεκτονική.

Η Ι-Pace θα ακολουθήσει χρονικά την Ε-Pace και θα είναι κατασκευασμένη με δάπεδο ειδικό για ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Τα ακριβή λόγια του επικεφαλής ήταν: «Yπάρχουν πολλές επιλογές και πολλά δάπεδα να διαλέξουμε αλλά δεν θα φτιάξουμε μοντέλα μόνο και μόνο για να χρησιμοποιήσουμε τα δάπεδα μας».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN