Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Jeep: «Το μέλλον της ελευθερίας είναι ηλεκτρικό»

Jeep: «Το μέλλον της ελευθερίας είναι ηλεκτρικό»

1.782 Επισκέψεις στο άρθρο (7/9/2022)

Στις 8 Σεπτέμβρη η Jeep θα αποκαλύψει το νέο της πλάνο που είναι βασισμένο στην ηλεκτροκίνηση και η μάρκα μας το υπενθύμισε μία ημέρα πριν μέσω ενός teaser βίντεο.

Ηλεκτρικό το μέλλον της Jeep

«Το μέλλον της ελευθερίας είναι ηλεκτρικό». Αυτή είναι η τελική φράση της Jeep στο teaser βίντεο το οποίο ανήρτησε με σκοπό να μας υπενθυμίσει πως στις 8 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση 4xe Day. Θυμίζουμε πως στο συγκεκριμένο γεγονός η off-road μάρκα θα παρουσιάσει το πλάνο της για το άμεσο μέλλον, το οποίο είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό που είναι συνυφασμένο με την ηλεκτροκίνηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έτοιμο το μικρό αμιγώς ηλεκτρικό SUV

Περισσότερα στοιχεία δεν έρχονται στο φως της δημοσιότητας γνωρίζουμε όμως την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η μάρκα, έχοντας ήδη κάνει την αρχή με τις Plug-in υβριδικές (4xe) εκδόσεις των μοντέλων. Την ίδια ώρα η Jeep έχει έτοιμο το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV, για το οποίο δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει υπάρξει το νέο μικρό ηλεκτρικό SUV θα βρίσκεται ενώπιον του κοινού στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο.

Όλα θα αποκαλυφθούν στις 8 Σεπτέμβρη

Πλέον θα περιμένουμε λίγες ώρες ακόμα για να δούμε τι ετοιμάζει η Jeep, ωστόσο γίνεται σαφές πως η φίρμα αγκαλιάζει την ηλεκτροκίνηση και το μέλλον της εταιρείας είναι ηλεκτρικό.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
OPEL