Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κάπως έτσι, η κορυφαία έκδοση του γαλλικού hot hatch, Renault Megane RS, αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπη με μοντέλα όπως το Honda Civic Type R, το Ford Focus RS, το VW Golf GTI Clubsport S ή ακόμη και
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάπως έτσι, η κορυφαία έκδοση του γαλλικού hot hatch, Renault Megane RS, αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπη με μοντέλα όπως το Honda Civic Type R, το Ford Focus RS, το VW Golf GTI Clubsport S ή ακόμη και τη Mercedes-AMG A 45.

Καταφτάνει το Megane RS

4.945 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2017)

To πολυαναμενόμενο μοντέλο της Renault φαίνεται πως βρίσκεται ήδη στη γραμμή παραγωγής. Η παρουσίαση του δεν θα αργήσει..

Μετά από αυτές τις δύο εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, όπου απεικονίζεται το μοντέλο να βρίσκεται στην γραμμή παραγωγής, φαίνεται πως το Megane RS θα αποκαλυφθεί στο κοινό πολύ σύντομα. Μια πιθανή ημερομηνία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα μπορούσε να είναι το Grand Prix στο Μονακό.

Τέλος σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του νέου Megane RS, ο κ. Ratti τόνισε ότι το κορυφαίο γαλλικό μικρομεσαίο θα διατεθεί  με αυτόματο EDC με διπλό συμπλέκτη.

Τέλος σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του νέου Megane RS, ο κ. Ratti τόνισε ότι το κορυφαίο γαλλικό μικρομεσαίο θα διατεθεί με αυτόματο EDC με διπλό συμπλέκτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Διευθυντής του τμήματος Renault Sport, Patrice Ratti, είχε επιβεβαιώσει τις φήμες αποκαλύπτοντας ότι το νέο Renault Megane RS, που είναι προ των πυλών και αναμένεται να λανσαριστεί το 2018, θα έχει πάνω από 300 προσθιοκίνητα άλογα, εφοδιασμένο με μια βελτιωμένη έκδοση του κινητήρα που εξοπλίζει το υπάρχον Megane RS.
 
Κάπως έτσι, η κορυφαία έκδοση του γαλλικού hot hatch, Renault Megane RS, αναμένεται να τεθεί αντιμέτωπη με μοντέλα όπως το Honda Civic Type R, το Ford Focus RS, το VW Golf GTI Clubsport S ή ακόμη και τη Mercedes-AMG A 45.
  
Τέλος σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του νέου Megane RS, ο κ. Ratti τόνισε ότι το κορυφαίο γαλλικό μικρομεσαίο θα διατεθεί  με αυτόματο EDC με διπλό συμπλέκτη, αλλά και πιθανότατα, ενός 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
EPEKTASI EGGYHSHS