Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

To ID. Buggy concept.

Κατοχύρωσε το «e-Thing» η Volkswagen

1.990 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2020)

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αναβιώσει το VW Thing ως ένα ηλεκτρικό μοντέλο για off-road διαδρομές που θα προσφέρει μεγάλα επίπεδα πρακτικότητας στους επιβάτες.


Η Volkswagen, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κατοχύρωσε το όνομα «e-Thing» στην Ευρώπη, υποδηλώνοντας ότι μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του εμβληματικού VW Thing θα μπορούσε να βρίσκεται μέσα στα άμεσα πλάνα της. Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κατοχύρωσε μια πληθώρα ονομάτων για μελλοντική χρήση αλλά αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 31 Αυγούστου.

Λαμβάνοντας υπόψη τον σχεδιασμό του αρχικού VW Thing, θα ήταν λογικό να υποθέσουμε ότι η μάρκα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όνομα e-Thing για την έκδοση παραγωγής του ID Buggy που παρουσιάστηκε πριν από 18 μήνες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η Volkswagen έδωσε στο ID Buggy το πράσινο φως για παραγωγή λίγο μετά την παρουσίασή του αλλά η παραγωγή του πήρε πίσω όταν η e.Go Mobile, η εταιρεία  που είχε αναλάβει την κατασκευή του χρεοκόπησε.

Aλλα δημοσιεύματα όμως κάνουν λόγο πως στην VW αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα ηλεκτρικό off-roader που θα αντλήσει έμπνευση από το Buggy με σκοπό να το ονομάσουν Ruggedzz. Για ποιο λόγο τότε θα χρησιμοποιηθεί το όνομα e-Thing; Ένα ενδεχόμενο είναι το Ruggedzz να κατασκευαστεί υπό την σκεπή της Skoda με την VW να στρέφει την προσοχή της στο e-Thing...

To τι ακριβώς θα γίνει θα το μάθουμε στο μέλλον.
 

Mercedes
Autotriti.gr