ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Λαμβάνοντας την ονομασία B35S η βελτιωμένη Mercedes διατηρεί κάτω από το καπό το 2λιτρο τούρμπο μοτέρ.

«Καυτή» Brabus B35S αλλά αξίζει το κόστος;

2.647 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2020)

Η Brabus βελτιώνει την Mercedes-AMG A 35 προσφέροντας ένα νέο πακέτο, το οποίο δίνει έξτρα ισχύ και πιο άγρια όψη στο γερμανικό «καυτό» μοντέλο. Όμως η τιμή της σε σύγκριση με αυτές των Mercedes-AMG A 35, Α 45 και Α 45 S, σηκώνει συζήτηση.


Λαμβάνοντας την ονομασία B35S η βελτιωμένη Mercedes διατηρεί κάτω από το καπό το 2λιτρο τούρμπο μοτέρ το οποίο κάνει χρήση του πακέτου PowerXtra +. Όπως δηλώνει και το όνομά του επωφελείται από μεγαλύτερη ισχύ που πλέον φτάνει τα 365 άλογα κα τα 460 Nm ροπής. Ο επίσημος βελτιωτής της γερμανικής φίρμας υποστηρίζει πως η νέα δυναμική του αυτοκινήτου αρκεί για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα.
 
Ωστόσο η αυξημένη δύναμη δεν είναι το μοναδικό στοιχείο, αφού αλλαγές ή αν προτιμάτε καλύτερα βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο εξωτερικό μέρος. Ο μπροστινός προφυλακτήρας είναι της AMG, αλλά έχει πάρει ένα νέο σπόιλερ. Όμως οι περισσότερες αλλαγές έχουν γίνει στο πίσω μέρος όπου όπως έχει τοποθετηθεί ένας διαχύτης για χάρη της βελτιωμένης αεροδυναμικής και ένα σύστημα εξάτμισης με τέσσερις απολήξεις, αντί για δύο που φέρει το εργοστασιακό μοντέλο.
 
Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο όμως είναι το κόστος. Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει τη Brabus B 35 S το ποσό που πρέπει να πληρώσει ανέρχεται στις 79.500 ευρώ, τη στιγμή που η εργοστασιακή Mercedes-AMG A 35 κοστίζει 59.060 ευρώ. Βέβαια κάποιος θα επικαλεστεί την μεγαλύτερη ισχύ και τις περεταίρω βελτιώσεις. Από την άλλη όμως η Mercedes-AMG A 45 των 387 ίππων έρχεται στη χώρα μας με κόστος 76.480 ευρώ, ενώ η πιο «καυτή» Mercedes-AMG A 35 S των 421 αλόγων ξεκινά από 82.730 ευρώ!
 
Βάσει όλων των παραπάνω εσείς τι επιλογή θα κάνατε;    

Leasing
ODIGOS AGORAS LINGLONG