Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Mια παρέα φίλων από το φόρουμ SupraMKV συνέθεσε ψηφιακά τη μορφή της νέας Toyota Supra.

Mια παρέα φίλων από το φόρουμ SupraMKV συνέθεσε ψηφιακά τη μορφή της νέας Toyota Supra.

«Καυτή» η νέα Supra

20.970 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2016)

Με 550+ άλογα η νέα Supra θα βάλει φωτιά στην άσφαλτο και στα όνειρα σας. Είναι τυχαίο άλλωστε που ακόμη και η BMW Z5 θα βασιστεί πάνω της;

Η αναγεννημένη Toyota Supra είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα sportscar των τελευταίων ετών. Μια προσμονή που αυξάνει όσο πληθαίνουν οι καμουφλαρισμένες εμφανίσεις του εμβληματικού μοντέλου, ειδικά από τους αμέτρητους φανατικούς λάτρεις του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η νέα Toyota Supra «συλλαμβάνεται» συχνά τις τελευταίες εβδομάδες να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλιξης στο δρόμο, ενώ λίγες ημέρες πριν σας είχαμε παρουσιάσει και ένα σχετικό video από το καμουφλαρισμένο όχημα, στο οποίο μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το πώς θα είναι το επερχόμενο μοντέλο.
 
Ακριβώς αυτό το υλικό έβαλαν κάτω μια παρέα φίλων από το φόρουμ SupraMKV και συνέθεσαν ψηφιακά τη μορφή της νέας Toyota Supra. Έβαλαν στο «κοκτέιλ» μία δόση από το πρωτότυπο FT-1 που ξέρουμε πως θα επηρεάσει το μοντέλο, αλλά και μία ακόμα από το Toyota GT86.
  
Κατά τα λοιπά, υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως πριν από τρία και πλέον χρόνια, οι BMW και Toyota ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας, στην οποία θα στηριχθεί το νέο sportscar που θα πωλείται και από τις δύο φίρμες. Όπως ξέρετε, μάλλον, ήδη το γερμανικό θα λέγεται BMW Z5 και θα αντικαταστήσει την Z4 που βρίσκεται στην αγορά από το 2009.
 
Επιπλέον, η παραγωγή των δύο μοντέλων έχει προγραμματιστεί να αρχίσει το 2018 στο εργοστάσιο της Magna Steyr στο Γκρατς της Αυστρίας. Τα σχέδια είναι η ετήσια παραγωγή και των δύο μοντέλων να βρίσκεται στις 60.000 μονάδες. Υπενθυμίζουμε πως στην ίδια μονάδα θα γίνεται του χρόνου, μέρος της παραγωγής της επόμενης BMW Σειρά 5.
 
Από τη στιγμή που η παραγωγή των νέων Supra / Z5 προγραμματίζεται για το 2018, αυτό σημαίνει πως η επίσημη παρουσίαση των δύο μοντέλων θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μισό του 2017. Κατά τα φαινόμενα, τα εν λόγω μοντέλα θα έχουν κινητήρες της BMW, εκτός από την υβριδική έκδοση, την οποία θα τροφοδοτεί η Toyota και η οποία αναμένεται να έχει ισχύ κοντά στα 550 άλογα. Ήδη τις βλέπουμε τις κόντρες με το νέο Honda NSX

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS