Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι παλαιές Lamborghini θα έχουν τον δικό τους τόπο φροντίδας με το Polo Storico.

Οι παλαιές Lamborghini θα έχουν τον δικό τους τόπο φροντίδας με το Polo Storico.

Κέντρο αποκατάστασης Lambo

2.534 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2015)

Το κέντρο αποκατάστασης παλαιών Lamborghini θα επαναλειτουργήσει προκειμένου οι ιδιοκτήτες των θρυλικών αυτοκινήτων να τις επαναφέρουν στην αρχική τους κατάσταση.

Η Lamborghini ανακοίνωσε τα σχέδια της για την επαναλειτουργία του κέντρου αποκατάστασης για τα παλιά της οχήματα, με καινούργια ονομασία αυτήν την φορά, την Polo Storico. 
Το νέο κέντρο πέρα από την αποκατάσταση των παλαιών οχημάτων της φίρμας θα είναι επιφορτισμένο με την διατήρηση της κληρονομιάς της μάρκας και των αρχείων της μάρκας για το μέλλον. 
Για αυτόν τον λόγο θα υπάρξει το λεγόμενο Archivio Storico Lamborghini που θα διαθέτει μηχανολογικά σχέδια από προηγούμενα οχήματα, χρώματα αμαξώματος, δέρματα και εικόνες από περασμένα μοντέλα της φίρμας. Το Polo Storico θα προσφέρει επίσης στους ιδιοκτήτες των παλαιών οχημάτων της φίρμας, την δυνατότητα να επισκευάσουν το όχημά τους με γνήσια ανταλλακτικά, επαναφέροντάς το στην αρχική του κατάσταση. 
Σύμφωνα με την Lamborghini, η όποια επισκευή θα χρησιμοποιεί τις μεθόδους και τις διαδικασίες που θα ακολουθούσε ένας μηχανικός της Lamborghini στο παρελθόν, όταν θα φρόντιζε το όχημα. Τέλος αν ένα ανταλλακτικό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστεί άμεσα, χρησιμοποιώντας τα αρχικά μηχανολογικά σχέδια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
KIA