Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα Kimera EVO38 θα κάνει ντεμπούτο στις 22 Φεβρουαρίου
4 Φωτογραφίες »

Η νέα Kimera EVO38 θα κάνει ντεμπούτο στις 22 Φεβρουαρίου

2.038 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2024)

- Τα teaser δείχνουν ότι η EVO38 θα είναι μια τετρακίνητη Kimera EVO37
- Θα είναι εμπνευσμένο από την Lancia Mazinga του 80
- Βελτιωμένο αεροδυναμικό κιτ, φαρδύτερα φτερά και αναβαθμισμένος κινητήρας

Τα teaser δείχνουν ότι η EVO38 θα είναι μια τετρακίνητη Kimera EVO37

Η Kimera είναι έτοιμη να αποκαλύψει το επόμενο, εμπνευσμένο από τη Lancia, μοντέλο με τη μορφή της EVO38. Το EVO38 ανακοινώθηκε αρχικά πέρυσι μαζί με την K-39, αλλά τώρα εμφανίστηκε πρόσφατα σε μια σειρά από teaser που δείχνουν γνωστά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από την Lancia 037. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 22 Φεβρουαρίου πριν κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης στις 26 Φεβρουαρίου.

Θα είναι εμπνευσμένο από την Lancia Mazinga του 80

Η EVO38 πρόκειται ουσιαστικά για μια πιο σπορ και τετρακίνητη έκδοση της EVO37 που θα προσφερθεί ως street-legal και σε περιορισμένο αριθμό μοντέλων και θα είναι σε μεγάλο βαθμό εμνευσμένο από ένα πρωτότυπο Lancia της δεκαετίας του 80 με όνομα "Mazinga", το οποίο όμως δεν ξεπέρασε ποτέ το στάδιο ανάπτυξης μετά την απόσυρση του 037 από τους αγώνες.

Βελτιωμένο αεροδυναμικό κιτ, φαρδύτερα φτερά και αναβαθμισμένος κινητήρας

Τα νέα teaser δείχνουν επίσης ότι το αμάξωμα της EVO38 διαθέτει, μεταξύ άλλων, φαρδύτερα φτερά και ένα βελτιωμένο αεροδυναμικό κιτ. Επιπλέον, σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις της εταιρείας, ο επανασχεδιασμός της θα φέρει βελτιώσεις στη ροή αέρα, καλύτερη κατανομή βάρους και καλύτερη εργονομία στο εσωτερικό της καμπίνας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η EVO38 θα διαθέτει αναβαθμισμένο κινητήριο σύνολο με μεγαλύτερο turbo και νέο σύστημα εξάτμισης.

Autotriti.gr
OPEL