Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην προωθητική εικόνα βλέπουμε μάλλον μια Koenigsegg Agera RS, η οποία οι Σουηδοί υπαινίσσονται πως κατέρριψε την επίδοση της Chiron στο 0-400-0.

Koenigsegg απειλεί Bugatti

2.490 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2017)

Πρόσφατα η Bugatti Chiron έκανε νέο ρεκόρ στο 0-400-0 με επίδοση 41,96 δλ. Μόνο που η Koenigsegg ισχυρίζεται πως «έρχεται σύντομα» η απάντησή της…

Πριν από έναν περίπου μήνα, η Bugatti Chiron έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία του 0-400-0 σε μόλις 41,96 δλ. Σήμερα, η Koenigsegg, μέσω του λογαριασμού της στα social media, άφησε να εννοηθεί πως η επίδοση των Γάλλων κινδυνεύει.
 
Στην προωθητική εικόνα βλέπουμε μάλλον μια Agera RS, η οποία οι Σουηδοί υπαινίσσονται πως κατέρριψε την επίδοση της Chiron. Υπενθυμίζουμε πως η Koenigsegg κατέχουν κάμποσα ρεκόρ, ανάμεσά τους τον ταχύτερο γύρο στην πίστα του Σπα και την καλύτερη επίδοση στο 0-300-0.
 
Γυρίζοντας στο ρεκόρ της Chiron, υπενθυμίζουμε πως η Bugatti χρησιμοποίησε τον Juan Pablo Montoya. Ο Κολομβιανός είχε το κτήνος των 1.500 ίππων για δύο ημέρες τον περασμένο Αύγουστο και πραγματοποίησε συνολικά 17 προσπάθειες στα 400 χλμ./ώρα.
   
Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς η Bugatti θέλει να σπάσει του χρόνου το ρεκόρ ταχύτητας για όχημα παραγωγής, το οποίο κατέχει η ίδια από το 2010, όταν μια Veyron 16.4 Super Sport έπιασε τα 431 χλμ./ώρα. Φυσικά η Koenigsegg δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια…
 
Μέχρι να μας δώσει η Koenigsegg επίσημο υλικό, ας ξαναδούμε σε βίντεο το ρεκόρ της Bugatti Chiron.
 

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO