Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Φιλόδοξα είναι τα πλάνα που κάνει η Porsche μετά την αποκάλυψη της Taycan.

«Κοιτάει» κορυφή η Porsche μέσω της Taycan

1.617 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2019)

Φιλόδοξα είναι τα πλάνα που κάνει η Porsche μετά την αποκάλυψη της Taycan, καθώς η φίρμα πιστεύει πως μέσω της στρατηγικής που έχει χαράξει πάνω στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα θα οδηγηθεί στην κορυφή των κατασκευαστών πολυτελών ηλεκτρικών αυτοκινήτων ξεπερνώντας την Tesla.


Η Taycan μπορεί να είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής που έφερε στη ζωή η Porsche, ωστόσο δε θα είναι το τελευταίο. Η επένδυση άνω των 6 δισ. ευρώ που θα πραγματοποιήσει η γερμανική μάρκα αποκλειστικά για το κομμάτι των ηλεκτρικών οχημάτων, έχει ως στόχο της να φέρει μέχρι το 2022 τουλάχιστον μία ακόμα Porsche χωρίς ρύπους.
 
Επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το ποιο ακριβώς μοντέλο θα είναι αυτό δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο να σημειώσουμε πως ήδη έχει γίνει γνωστό πως μία ηλεκτρική Macan θα κατασκευαστεί, ενώ μόλις χθες έγινε γνωστή η σκέψη της μάρκας να κατακτήσει αμιγώς ηλεκτρική τη διάδοχο της 718. Με αυτές τις κινήσεις η γκάμα των «πράσινων» μοντέλων θα αυξηθεί προσφέροντας έτσι στους πελάτες περισσότερες επιλογές.
 
Επιστρέφοντας στην Taycan να πούμε πως περίπου 30.000 πελάτες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να αποκτήσουν μία εκ των Taycan Turbo S και Taycan Turbo ( με κόστος 185.456 ευρώ και 152.136 ευρώ αντίστοιχα στη Γερμανία), στοιχεία τα οποία ικανοποιούν απόλυτα του ανθρώπους της Porsche που ατενίζουν το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τον διευθυντή ανάπτυξης της Porsche, Manfred Harrer, η Taycan ολοκλήρωσε ένα γύρο στην πίστα του Nuerburgring Nordschleife σε 7:42 λεπτά, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην κατηγορία των τετράθυρων ηλεκτρικών αυτοκίνητων.

Hyundai
RANGER