Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
7 φωτογραφίες »

Tα 8 πιο όμορφα φθηνά αυτοκίνητα

11.134 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2020)

Ο Frank Stephenson, σχεδιαστής πολλών γνωστών μοντέλων της Ferrari, της Maserati και της McLaren αποκαλύπτει ποια είναι τα 8 πιο όμορφα προσιτά αυτοκίνητα που μπορεί να αγοράσει κάποιος. Συμφωνείτε;

Mπορεί τα supercars και τα hypercars να τραβούν το βλέμμα λόγω του φουτουριστικού σχεδιασμού τους, ωστόσο, σύμφωνα με έναν από τους κορυφαίους σχεδιαστές αυτοκινήτων, τον Frank Stephenson, υπάρχουν αυτή την στιγμή κάποια πολύ προσιτά αυτοκίνητα που έχουν ενδιαφέρουσα σχεδίαση.

Ο Frank Stephenson είναι ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος σχεδιαστής αυτοκινήτων που έχει εργαστεί για τις BMW, MINI, Ferrari, Maserati, Fiat, Lancia, Alfa Romeo και McLaren. Μερικά από τα αυτοκίνητα που σχεδίασε ή βοήθησε να πάρουν την τελική τους μορφή είναι γνωστά μοντέλα όπως το πρώτο μοντέρνο MINI Cooper, η Ferrari F430, η Ferrari FXX, η Maserati MC12, το μοντέρνο Fiat 500, η McLaren 675LT,  η McLaren P1, η 720S και πολλά άλλα ακόμη.

Το πρώτο αυτοκίνητο που αναφέρει ο Stephenson είναι το Mazda MX-5 και συγκεκριμένα η πρώτη γενιά του μοντέλου με τα pop-up φώτα. Στην συνέχεια, ο σχεδιαστής επιλέγει το Saab 900 που κατασκευάστηκε στα τέλη του 1970 και το Renault Avantime, δύο αυτοκίνητα που δύσκολα θα βρει κάποιος στην χώρα μας.

Τα υπόλοιπα μοντέλα που διάλεξε είναι η Porsche Boxster, το Golf πρώτης γενιάς, η BMW Σειρά 3 Ε30 και το MINI Cooper ενώ ιδιαίτερη προτίμηση δείχνει στο Honda CRX.

Δείτε το video στο οποίο ο Stephenson εξηγεί τις επιλογές του αναλυτικά.
 

Autotriti.gr
Fia