Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κρήτη: Τροχαίο, καταδίωξη και επίθεση με μαχαίρι σε Γερμανούς
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κρήτη: Τροχαίο, καταδίωξη και επίθεση με μαχαίρι σε Γερμανούς

3.586 Επισκέψεις στο άρθρο (22/8/2022)

Τρομακτική επίθεση δέχτηκε οικογένεια Γερμανών τουριστών στην Κρήτη μετά από τροχαίο ατύχημα, το οποίο στη συνέχεια μετετράπη σε καταδίωξη αλλά και επίθεση με μαχαίρι.

Τρόμος στην Κρήτη για Γερμανούς τουρίστες

Σε θρίλερ εξελίχθηκαν οι καλοκαιρινές διακοπές μίας οικογένειας Γερμανών που αποφάσισαν να περάσουν κάποιες ημέρες ξεκούρασης στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο. Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη στο Πέραμα Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής (19/8).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Επιτέθηκαν με μαχαίρι αφού τους τράκαραν

Όλα ξεκίνησαν από ένα μικρό τροχαίο ατύχημα όταν ένα αγροτικό 4Χ4 με δύο άνδρες επιβάτες ηλικίας 35 και 37 ετών προσέκρουσε ελαφρά στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου της οικογένειας των Γερμανών που αποτελούνταν από δύο άνδρες και μία γυναίκα. Όταν εκείνοι ζήτησαν από τους δύο κρητικούς του αγροτικού να ανταλλάξουν τα στοιχεία τότε ο ένας εκ των δύο, ο 35χρονος συνοδηγός του 4X4, βγήκε από το όχημα και επιτέθηκε χτυπώντας στο πρόσωπο τον έναν από τους δύο Γερμανούς επιβάτες, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Στη συνέχεια οι Γερμανοί κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, ωστόσο διέκριναν πως ένας εκ των δύο Κρητικών κρατούσε μαχαίρι, κοντά στα 20-25 εκ., όπως αναφέρουν.

Καταδίωξη και νέο τρακάρισμα

Σοκαρισμένη και έντρομη η οικογένεια επιχείρησε να απομακρυνθεί μπαίνοντας και πάλι στο αυτοκίνητο, όμως ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει για περίπου 1 χιλιόμετρο. Σε κάποιο σημείο το αυτοκίνητο των Γερμανών ακινητοποιήθηκε και με όπισθεν το αγροτικό χτύπησε με δύναμη το μπροστά μέρος του ΙΧ των Γερμανών. Τότε και ενώ χάρη στην παρέμβαση άλλων ντόπιων ο εφιάλτης για τη γερμανική οικογένεια έλαβε τέλος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI YOKOHAMA AGORAZO
VW