Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Από ένα ακόμα μεγάλο γεγονός του αυτοκινητιστικού κλάδου θα απέχει η Ford.

Ξαναλέει «όχι» σε Έκθεση η Ford

1.935 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2018)

Από ένα ακόμα μεγάλο γεγονός του αυτοκινητιστικού κλάδου θα απέχει η Ford.

Δια της απουσίας της θα λάμψει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019, η Ford, η οποία συνεχίζοντας να απέχει από τέτοια γεγονότα δεν θα δώσει το παρόν στην έκθεση που θα γίνει στην πρωτεύουσα της Ελβετίας.
 
Τις πληροφορίες αυτές γνωστοποίησε στα ξένα μέσα εκπρόσωπος της μάρκας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό το θέμα απάντησε πως η μάρκα θα απουσιάσει από τη Γενεύη, ωστόσο η αποχή από τέτοια γεγονότα δεν θα είναι κάτι το στάνταρ.
«Εξετάσαμε όλα όσα πρέπει να κάνουμε το 2019 και έχουμε πολλά πράγματα που ακολουθούν. Όμως δεν αισθανόμασταν ότι το χρονοδιάγραμμα της Γενεύης ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας. Αντί να πάμε στη Γενεύη θα προτιμούσαμε να κάνουμε κάτι αργότερα που θα μας έδινε περισσότερη ώθηση. Ωστόσο δεν περιμένω ότι αυτό θα είναι τακτικό», τόνισε ο εκπρόσωπος της μάρκας.
 
Έτσι το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα εξακολουθήσει να θεωρείται προτεραιότητα για τη Ford στο μέλλον, ωστόσο όχι για φέτος, κάτι το οποίο συνέβη και στη περίπτωση της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού, όπου και πάλι η Ford ήταν απούσα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η μάρκα θα παρευρεθεί στο Auto Show του Ντιτρόιτ το 2019, το οποίο θα μεταφερθεί τον Ιούνιο από το 2020, ενώ παρούσα θα είναι και στο Goodwood Festival of Speed.     

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO