Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Δια χειρός του διευθυντή πωλήσεων της Volkswagen, Jürgen Stackmann το πρώτο ID.3 παραδόθηκε στον πελάτη της μάρκας, Oliver Nicolai.

Ξεκίνησαν οι παραδόσεις του VW ID.3

2.426 Επισκέψεις στο άρθρο (14/9/2020)

Μετά από χρόνια ανάπτυξης και πολλές συζητήσεις γύρω από το όνομά του, το Volkswagen ID.3 είναι και επίσημα παρών, καθώς η γερμανική μάρκα ξεκίνησε τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες της.


Σημαδιακή είναι για τη Volkswagen η 11η Σεπτεμβρίου 2020 καθώς το πρώτο ID.3 παραδόθηκε με κάθε επισημότητα στο νέο του ιδιοκτήτη. Το πολυαναμενόμενο πρώτο μοντέλο με βάση την πλατφόρμα MEB που παραδόθηκε είναι στην έκδοση 1ST στην οποία θα παραχθούν 38.000 μονάδες, όντας εξοπλισμένες με μπαταρία 58 kWh.
 
Δια χειρός του διευθυντή πωλήσεων της Volkswagen, Jürgen Stackmann το πρώτο ID.3 παραδόθηκε στον πελάτη της μάρκας, Oliver Nicolai, με την παράδοση να λαμβάνει χώρα στο εργοστάσιο Transparent στη Δρέσδη της Γερμανίας.
 
Λίαν συντόμως αναμένεται να ξεκινήσουν και οι παραδόσεις σε άλλες χώρες, εκτός Γερμανίας, καθώς πολύ πρόσφατα η Volkswagen γνωστοποίησε πως εκατοντάδες αυτοκίνητα στάλθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, καθώς και σε πολλές άλλες χώρες στην Ευρώπη, την Ιταλία, την Ολλανδία και την Ιρλανδία. Ως εκ τούτου δεν αποκλείεται ο Σεπτέμβρης να είναι ο μήνας όπου οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του ID.3 θα σημειώσουν μεγάλους αριθμούς, που πιθανώς να ξεπερνούν τις 10.000.
 
Κλείνοντας να θυμίσουμε που σύντομα η VW ετοιμάζει και την επίσημη παρουσίαση του δεύτερου μοντέλου παραγωγής της οικογένειας ID, του ID.4, το οποίο βρίσκεται ήδη σε παραγωγή και έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τις πωλήσεις του αργότερα φέτος.

FORD
OPEL