Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο I-Pace θα βασίζεται σε μια αποκλειστική ηλεκτρική πλατφόρμα και θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 90 Kwh.

Το νέο I-Pace θα βασίζεται σε μια αποκλειστική ηλεκτρική πλατφόρμα και θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 90 Kwh.

Ξεκίνησε η παραγωγή της I-Pace

2.305 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2017)

Την παραγωγή της ηλεκτρικής Jaguar I-Pace έχει ξεκινήσει ήδη η εταιρεία, όπως αναφέρουν τα διεθνή δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα το νέο SUV έχει ξεκινήσει να παράγεται στο εργοστάσιο της Magna Steyr στην Αυστρία και τα πρώτα δείγματα γραφής θα τα έχουμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα λάβει χώρα τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το γεγονός ότι η παραγωγή της ηλεκτρικής Jaquar ξεκίνησε γρηγορότερα του αναμενομένου, οφείλεται πως η εταιρεία επέτρεψε στην κατασκευαστική ομάδα της Magna Steyr να συμμετέχει στο πρότζεκτ από την αρχή, κάτι το οποίο δήλωσε στα διεθνή μέσα και ο πρόεδρος τεχνολογίας οχημάτων της Magna Steyr, Karl-Friedrich Stracke: «Είμαστε προσκεκλημένοι στο έργο από πολύ νωρίς για να προσφέρουμε τις προτάσεις μας για τις διαδικασίες και την κατασκευή. Προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε τις σωστές διαδικασίες στο προϊόν από νωρίς. Με άλλα λόγια, σχεδιάζουμε το προϊόν σωστά από την αρχή».
Το νέο I-Pace θα βασίζεται σε μια αποκλειστική ηλεκτρική πλατφόρμα και θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία 90 Kwh, που με μία μόνο φόρτιση το αυτοκίνητο αναμένεται να διανύει 354 χιλιόμετρα. Η ιπποδύναμη θα ανέρχεται στα 400 άλογα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η επαναφόρτιση της μπαταρίας μέχρι το 80% θα διαρκεί μόνο 90 ​​λεπτά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Fia