ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση του ηλεκτρικού SUV της Audi, E-Tron να μην έχει ακόμα πραγματοποιηθεί ωστόσο η παραγωγή του αυτοκινήτου έχει ήδη ξεκινήσει.

Ξεκίνησε η παραγωγή του Audi E-Tron

2.305 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2018)

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση του ηλεκτρικού SUV της Audi, E-Tron να μην έχει ακόμα πραγματοποιηθεί ωστόσο η παραγωγή του αυτοκινήτου έχει ήδη ξεκινήσει.

Μέσω μίας νέας εικόνας teaser και καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή της ειδικής εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στις 17 Σεπτεμβρίου στο Σαν Φρανσίσκο όπου και κάνει το ντεμπούτου του το νέο SUV, η Audi γνωστοποίησε πως η παραγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού crossover στο εργοστάσιο της μάρκας στο Βέλγιο έχει ήδη ξεκινήσει, βλέποντας ένα μικρό μέρος του αυτοκινήτου που είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα.
 
Μπορεί λοιπόν να μην έχει γίνει η παρουσίαση, ωστόσο μέσω της εκτεταμένης καμπάνιας teaser έχουν έρθει στην επιφάνια κάποια βασικά στοιχεία του επερχόμενου, E-Tron. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως ο σχεδιασμός που έχει φάνει από τα πρωτότυπα δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές στο μοντέλο παραγωγής, ενώ έχουμε δει και το εσωτερικό με την προσοχή να τραβούν οι πλαϊνοί καθρέφτες τη θέση των οποίων έχουν πάρει οθόνες και κάμερες.
Γνωρίζουμε επίσης πως το μοντέλο θα κινείται μέσω δύο ηλεκτρικών κινητήρων που θα προσφέρουν 360 ίππους και 561 Nm ροπής, ενώ η ισχύς αυτή θα μπορεί για περίπου 8 δευτερόλεπτα να ανέβει περίπου στους 405 ίππους και 664 Nm.
 
Η Audi δήλωσε ότι το E-Tron θα προσφέρει περισσότερα από 400 χιλιόμετρα αυτονομία χάρη σε μία μεγάλη μπαταρία 95 kWh και θα είναι σε θέση να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από έξι δευτερόλεπτά.
 
Αν και τα βασικά στοιχεία του E-Tron τα γνωρίζουμε, περιμένουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες σε λίγες ημέρες κατά την επίσημη παρουσίαση του αμιγώς ηλεκτρικού SUV της γερμανικής φίρμας.    

Autotriti.gr
NISSAN