Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Ξεκληρίστηκε» οικογένεια σε τροχαίο έξω από την Λαμία
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

«Ξεκληρίστηκε» οικογένεια σε τροχαίο έξω από την Λαμία

17.638 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2021)

Οι γονείς και η 22χρονη κόρη τους ανασύρθηκαν νεκροί από το τροχαίο, ενώ ο γιος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Λαμίας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Την τελευταία τους πνοή άφησαν πριν λίγο τρεις άνθρωποι στο δρόμο από Ξυνιάδα για Κορομηλιά, κοντά στην Λαμία, λίγο πριν την είσοδο του Ε65, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε κατά μέτωπο με βυτιοφόρο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Nεκροί τρεις από τους τέσσερις επιβάτες

Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα και δυστυχώς, ανασύρθηκαν νεκροί ο 46χρονος οδηγός, η 43χρονη σύζυγός του και την 22χρονη κόρη τους, όλοι Αλβανικής υπηκοότητας. Τραυματισμένος, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr βγήκε ο 17χρονος γιος τους, που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Πρόεδρος της Κοινότητας: «Πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα»

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κορομηλιάς Δημήτρη Γιαταγάνα, που μίλησε στο τοπικό site, «για δεκαετίες σε αυτόν τον δρόμο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα τροχαίο και μέσα σε 1,5 - 2 χρόνια έχουμε μετρήσει τουλάχιστον οκτώ εκ των οποίων δύο θανατηφόρα. Πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα και ειδικά το κομμάτι από Ξυνιάδα έως Κορομηλιά όπου έχουν γίνει όλα τα τροχαία. Η άσφαλτος είναι παλιά και στην πρώτη βροχή γίνεται γυαλί. Επιπλέον δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις. Εμείς που τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά τέτοιες ημέρες κάνουμε το σταυρό μας μην έρθει κάποιο φορτηγό επάνω μας ή γλιστρήσουμε εκτός δρόμου».

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Δομοκού.

Θρήνος!
- Νεκροί οι δύο γονείς και η 22χρονη κόρη τους
- Γλύτωσε με τραυματισμούς ο γιος
- Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας: «Πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα»
Τρομάζουν οι εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
SEAT XENOIASTOI