Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μέτρα τις Τροχαίας θα τεθούν σε ισχύ για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και τοπικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τις παρελάσεις.

Μέτρα τις Τροχαίας θα τεθούν σε ισχύ για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και τοπικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τις παρελάσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας

1.605 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2013)

Η Τροχαία ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, τα οποία θα ισχύσουν από σήμερα Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα, σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Για την ομαλή έξοδο και επιστροφή των πολιτών, η Τροχαία δήλωσε ότι θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και έκτακτα μέτρα σε όλες τις εθνικές οδούς για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, ενώ ανήμερα της γιορτής θα υπάρχουν τοπικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας, λόγω των παρελάσεων.Όσον αφορά τις Εθνικές Οδούς θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής:Παρασκευή: ώρες 16:00-21:00Σάββατο: ώρες 08:00-13:00Δευτέρα: ώρες 15:00- 21:00.Σημειωτέον ότι οι απαγορεύσεις αφορούν τα ρεύματα εξόδου των εθνικών οδών την Παρασκευή και το Σάββατο και τα ρεύματα εισόδου τη Δευτέρα.Τέλος, ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνουν κλειστοί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου οι σταθμοί Μετρό «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός», λόγω τεχνικών εργασιών. Οι υπόλοιποι σταθμοί του Μετρό θα λειτουργούν κανονικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN