Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παράξενη, αλλά σίγουρα πρωτότυπη η μετατροπή της Huracan.

Παράξενη, αλλά σίγουρα πρωτότυπη η μετατροπή της Huracan.

Lamborghini Huracan, αλλιώς

2.971 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Παρόλες τις διεθνείς μετατροπές που έχουμε δει κατά καιρούς στη Lamborghini Huracan, η συγκεκριμένη έχει λάβει από τον ιδιοκτήτη της μια διαφορετική μορφή πρακτικότητας.

Ο Σουηδός επαγγελματίας σκιέρ Jon Olsson, μεταμόρφωσε τη Lamborghini Huracan σε ένα αυτοκίνητο που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ξεκινώντας από το τύλιγμα του αμαξώματος με ειδική ταινία παραλλαγής, η Huracan έλαβε ένα νέο προφυλακτήρα, μεγαλύτερες πλευρικές ποδιές και «κομμάτια» από ανθρακόνημα σε διάφορα μέρη του πλαισίου, αλλά το κυριότερο είναι πως δεν έχασε την ταυτότητά της, καθώς η γενική μετατροπή παραμένει στο σχεδιασμό της Lamborghini.
Στην οροφή έχει τοποθετηθεί μια μπαγκαζιέρα στα χρώματα του αυτοκινήτου, η οποία προφανώς αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον Jon Olsson. Θα έλεγε κανείς πως η Huracan εκτός από την ιδιότητα του Supercar, απέκτησε και έναν χαρακτήρα Grand Touring.
Ο Σουηδός σκιέρ, δεν έμεινε μόνο στις αισθητικές αλλαγές, αλλά φρόντισε να αυξήσει την ιπποδύναμη της Huracan στα 800 άλογα, χάρη στο νέο υπερτροφοδοτούμενο κιτ.
Για καλή τύχη κάποιων, ο Jon Olsson διαθέτει προς πώληση αυτή τη ξεχωριστή Lamborghini έναντι 250.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
NOS AXIZEI