Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μία Lamborghini Miura, η οποία για πολλούς θεωρείται ως ένα από τα πρώτα σωστά supercar που κατασκευάστηκαν, βρίσκεται προς πώληση.

Εσείς τι λέτε αξίζει αυτό το χρηματικό ποσό;

Lamborghini Miura για μια περιουσια

2.250 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2017)

Μία Lamborghini Miura, η οποία για πολλούς θεωρείται ως ένα από τα πρώτα σωστά supercar που κατασκευάστηκαν, βρίσκεται προς πώληση.

Το γεγονός πως η Miura είναι από τα πρώτα κεντρομήχανα αυτοκίνητα δύο θέσεων την έχει φέρει πολύ ψηλά στη προτίμηση αρκετών συλλεκτών, ωστόσο αξίζει το ποσό που ζητείται για την παραχώρησή της;
 
Η συγκεκριμένη Lamborghini Miura P400 S πωλείται έναντι του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Κάτω από το καπό θα βρει κανείς έναν V12 κινητήρα που παράγει 370 ίππους, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο παραγωγής του 1969 να πιάσει έως και 300 χλμ./ώρα.
Σε ότι αφορά την ιστορία της συγκεκριμένης μονάδας λέγεται, ότι ο πρώτος κάτοχος ήταν ένας Ελβετός αξιωματούχος, ο οποίος την κράτησε μέχρι το 1973 όταν και την πούλησε σε έναν γνωστό Ιταλό συλλέκτη. Ο τελευταίος τη διατηρεί μέχρι σήμερα στην κατοχή του, ωστόσο για λόγο που δεν έχει γίνει γνωστός έβαλε πωλητήριο.
 
Κρίνοντας από τις εικόνες το αυτοκίνητο φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση έχοντας μόλις 29.500 χιλιόμετρα. Εσείς τι λέτε αξίζει αυτό το χρηματικό ποσό;       

Mercedes
KIA