Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Κάτω από το καπό της νέας Lambrorghini Veneno Roadster συναντάμε τον κινητήρα της Aventador, ο οποίος είναι ο 6,5λτ. V12 με απόδοση που αγγίζει τα 750 άλογα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάτω από το καπό της νέας Lambrorghini Veneno Roadster συναντάμε τον κινητήρα της Aventador, ο οποίος είναι ο 6,5λτ. V12 με απόδοση που αγγίζει τα 750 άλογα.

Lamborghini Veneno Roadster των 3,3 εκατ. ευρώ!

6.170 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2013)

Η Lamborghini ανακοίνωσε επίσημα το λανσάρισμα της Veneno Roadster, η οποία δεν θα διαθέτει οροφή, θα κατασκευαστεί σε 9 μονάδες και θα κοστίζει 3,3 εκατομμύρια ευρώ έκαστη.

Η νέα Lamborghini Veneno Roadster κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του εορτασμού της ιταλικής φίρμας για την παρουσία της επί 50 χρόνια στο χώρο της αυτοκίνησης. Το εν λόγω supercar παρόλο που δεν διαθέτει οροφή (μικρότερη χρήση ανθρακονήματος), αποτελεί το ακριβότερο μοντέλο παραγωγής αυτή την περίοδο, αφού η τιμή του φτάνει τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ. Για θέματα όμως προστασίας και σταθερότητας του αυτοκινήτου έχουν τοποθετηθεί μπάρες rollover.
Κάτω από το καπό της νέας Lambrorghini Veneno Roadster συναντάμε τον κινητήρα της Aventador, ο οποίος είναι ο 6,5λτ. V12 με απόδοση που αγγίζει τα 750 άλογα. Η «εκρηκτική» αυτή ιπποδύναμη μοιράζεται και στους 4 τροχούς του ανοιχτού ιταλικού supercar. Το μοτέρ συνδυάζεται με ένα σύστημα μετάδοσης ISR, το οποίο διαθέτει πέντε διαφορετικές επιλογές οδήγησης για… όλα τα γούστα! Το 0-100 ολοκληρώνεται σε μόλις 2,9 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 355 χλμ./ώρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το μοντέλο ζυγίζει μόνο 1.490 κιλά και αυτό γιατί έχει χρησιμοποιηθεί ανθρακόνημα και ειδικό κράμα CFRP, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στην καμπίνα. Τέλος, σχεδιαστικά δεν υπάρχει καμία διαφορά σε σχέση με το coupe, εκτός από την ιδιαίτερη εμφάνιση και την απουσία της οροφής, ενώ η παραγωγή των 9 μονάδων θα ξεκινήσει μέσα στο 2014.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
PEUGEOT