Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Lancia: Επιστροφή στην Γαλλία με τη νέα Ypsilon

3.458 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2024)
Lancia: Επιστροφή στην Γαλλία με τη νέα Ypsilon
3 Φωτογραφίες »

- Θα είναι η πρώτη από τις 3 νέες Lancia που θα φτάσουν στην χώρα
- Κάνει μεγάλο μπάσιμο στη γαλλική αγορά με 25 νέες αντιπροσωπίες
- Στόχος της Lancia είναι να πάει και σε άλλες χώρες μέχρι το 2030

Θα είναι η πρώτη από τις 3 νέες Lancia που θα φτάσουν στην χώρα

Η Lancia έκανε το πρώτο βήμα προς την αναγέννηση της τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μιλάνο, όταν και παρουσίασε στην ιταλική αγορά τη νέα Lancia Ypsilon. Πλέον, η ιταλική εταιρεία έχει βλέψεις να επιστρέψει και στην ευρωπαϊκή αγορά μετά από μακρόχρονη απουσία, με τη νέα Ypsilon να είναι το πρώτο μοντέλο, από τα τρία νέα που έχει ανακοινώσει η ιταλική μάρκα, που επιστρέφει στη Γαλλία.

Κάνει μεγάλο μπάσιμο στη γαλλική αγορά με 25 νέες αντιπροσωπίες

Μετά από μια μακρόχρονη απουσία από τη γαλλική αγορά, η ιταλική μάρκα θα ανοίξει την πρώτη αντιπροσωπεία της στη Γαλλία (Casa Lancia - Paris La Défense) στο Παρίσι, ενώ έχει στόχο να επεκτείνει το δίκτυο της σε 25 αντιπροσωπείες και 80 εξουσιοδοτημένα συνεργεία μέχρι το 2025. Η επιλογή της Γαλλίας μάλιστα μόνο τυχαία δεν είναι, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπεύθυνου marketing της Stellantis, «η Γαλλία αποτελεί τη πρώτη στην λίστα αγοραστών ιταλικών προϊόντων, ενώ τα μικρά premium hatchback έχουν μεγάλη ζήτηση».

Στόχος της Lancia είναι να πάει και σε άλλες χώρες μέχρι το 2030

Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε, ότι η Γαλλία αποτελεί μια από τις έξι ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες η Lancia θέλει να επιστρέψει μέχρι το τέλος του 2024, ενώ με βάση το στρατηγικό σχεδιασμό της Stellantis, η μάρκα σκοπεύει να έχει επεκταθεί και άλλο μέχρι το τέλος του 2030. Θα έρθει λέτε στη χώρα μας;

Mercedes
test center