Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Στο δρόμο το ηλεκτρικό Nyobolt που φορτίζει σε 6 λεπτά!

 Σχολιάστε 
2.080 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2024)
Στο δρόμο το ηλεκτρικό Nyobolt που φορτίζει σε 6 λεπτά!
4 Φωτογραφίες »

- Φορτίζει από το 10 έως το 80% σε 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα.
- Σε 6 λεπτά έχει γεμίσει η μπαταρία.
- Αυτονομία μόνο για 250 χιλιόμετρα.
- Το sportscar της Nyobolt ζυγίζει μόλις 1.250 κιλά.

Συνεχίζεται η εξέλιξη του sportscar της Nyobolt

Η Nyobolt πριν από περίπου ένα χρόνο αποκάλυψε το δικό της ηλεκτρικό σπορ μοντέλο το οποίο χαρακτηρίζεται από την εξαιρετικά γρήγορη δυνατότητα φόρτισης που διαρκεί 6 λεπτά. Σήμερα, η βρετανική φίρμα επέστρεψε με νέες εικόνες από τις δρομικές δοκιμές του μοντέλου και κάποιες καινούργιες πληροφορίες, υποστηρίζοντας πως το sportscar μπορεί να φορτίσει από το 10 έως το 80% σε μόλις 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα, αν και η αυτονομία του ορίζεται μόλις στα 250 χιλιόμετρα!

Ανθεκτική μετά από 4.000 φορτίσεις η μπαταρία

Η εταιρεία μιλώντας για τον υπερβολικά γρήγορο χρόνο φόρτισης, ισχυρίστηκε ότι είναι διπλάσιος σε ταχύτητα από αυτόν άλλων ηλεκτρικών αυτοκινήτων με δυνατότητα εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης. Ωστόσο, το αρνητικό για το ηλεκτρικό της Nyobolt είναι πως διαθέτει μια μικροσκοπική μπαταρία 35 kWh, που του δίνει αυτονομία κίνησης για 250 χιλιόμετρα. Παρά τη μικρή αυτονομία, η εταιρεία στάθηκε στα θετικά της μπαταρίας, η οποία υποστηρίζει πως έχει πλέον ολοκληρώσει 4.400 πλήρεις κύκλους γρήγορης φόρτισης και παρά ταύτα εξακολουθεί να διατηρεί πάνω από το 80% της χωρητικότητάς της.

Ηλεκτρικό με βάρος μόλις 1.250 κιλά

Επιστρέφοντας στο σπορ αυτοκίνητο, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Julian Thomson, σχεδιαστή της αρχικής Lotus Elise, η Nyobolt αναφέρει πως έχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης DC 350 kW και ζυγίζει μόλις 1.250 κιλά.

Θα κατασκευαστεί σε μικρό αριθμό μονάδων

Το μοντέλο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε με σκοπό να παραχθεί σε μικρό όγκο, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά σε κάποιο χρονοδιάγραμμα.

PARTNER VS KANGOO
test center