Leasing: 4 Plug-in υβριδικά οικογενειακά SUV έως 400 ευρώ/μήνα

Leasing: 4 Plug-in υβριδικά οικογενειακά SUV έως 400 ευρώ/μήνα

5.993 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2023)

- Παίρνεις Kug aφουλ έξτρα με μόνο 315 ευρώ/μήνα και προκαταβολή 9 χιλιάρικα
- Tα C5 Aircross και Grandland κοστίζουν 353 ευρώ/μήνα και 387 ευρώ/μήνα αλλά έχουν υψηλότερη προκαταβολή 9.600 και 10.500 ευρώ αντίστοιχα
- Το Compass είναι το ακριβότερο 397 ευρώ αλλά είναι 4κίνητο & έχει 8.300 ευρώ προκαταβολή
- Όσοι τα πάρουν σαν εταιρικά γλυτώνουν και τον φόρο χρήσης εταιρικού οχήματος

Παίρνεις SUV φουλ σε χώρους με 400 ευρώ/μήνα

Με το κόστος χρήσης ενός αυτοκινήτου να αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο και τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις καινούριων αυτοκινήτων να συνεχίζουν να είναι πραγματικότητα, δεν είναι λίγοι αυτοί (ιδιώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες και εταιρείες) που στρέφονται στη λύση του leasing. Ανάμεσα στην γκάμα των αυτοκινήτων βρίσκονται και Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, τα οποία προτιμούνται ιδιαίτερα από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις εταιρείες που θέλουν να καλύψουν τις ανάγκες των στελεχών τους καθώς τα μοντέλα αυτά εκπέμπουν λιγότερα από 50 γρ. ανά χιλιόμετρο και έτσι, αν έχουν λιανική τιμή προ φόρων έως 40.000 ευρώ, απαλλάσσουν τον εργαζόμενο από φόρο χρήσης εταιρικού οχήματος. Θυμίζουμε πως τα Plug-in υβριδικά οχήματα διαθέτουν όλες τις λειτουργίες πλήρους υβριδικής τεχνολογίας, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορούν να φορτιστούν από μια εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Με πλήρως φορτισμένη την  μπαταρία και με οδήγηση μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα το όχημα μπορεί να διανύσει απόσταση 50-70 χιλιομέτρων.

Εμείς ψάξαμε τα Plug-in υβριδικά οικογενειακά SUV που προσφέρονται με μίσθωμα κάτω από 400 ευρώ/μήνα για συμβόλαιο 48 μηνών και όριο 20.000 χιλιομέτρων και με προκαταβολή έως 10.500 ευρώ και σας τα παρουσιάζουμε:

Ford Kuga: Το πιο προσιτό με το πρόγραμμα Ford Lease

Πρώτη και πιο προσιτή επιλογή είναι το Ford Kuga, το νούμερο 1 σε πωλήσεις Plug-in υβριδικό αυτοκίνητο στην Ευρώπη το 2021 και το 2022, το οποίο με το πρόγραμμα Ford Lease προσφέρεται με μηνιαίο μίσθωμα 315 ευρώ/μήνα χωρίς ΦΠΑ. Το Plug-in υβριδικό Ford Kuga αντλεί ενέργεια από έναν κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων που λειτουργεί συνδυαστικά με ηλεκτρικό μοτέρ. Το τελευταίο παίρνει ισχύ από μια συμπαγή μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, η οποία εξασφαλίζει ηλεκτρική αυτονομία για έως και 64 χλμ. (WLTP). Η μέγιστη ισχύς ανέρχεται στους 225 ίππους, με το Kuga Plug-In Hybrid. Το Kuga προσφέρεται στο εξοπλιστικό επίπεδο ST-Line X, η οποία περιλαμβάνει: κάμερα 180 μοιρών, σπορ τιμόνι ST-Line με διάτρητη δερμάτινη επένδυση με κόκκινη ραφή, ηχοσύστημα B&O, ημιδερμάτινα καθίσματα, φιμέ τζάμια, αυτόματους προβολείς LED με ανακλαστήρα και αυτόματη αλλαγή μεγάλης σκάλας προβολέων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα εμπρός, σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων, αυτόματο σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης και κλειδαριές ασφαλείας για τα παιδιά στις πίσω πόρτες που λειτουργούν ηλεκτρονικά.

Στα 353 ευρώ/μήνα το άνετο Citroen C5 Aircross

To Citroen C5 Aircross, ίσως το πιο άνετο οικογενειακό SUV της κατηγορίας του τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1,6 λτ. με 180 ίππους και έναν ηλεκτροκινητήρα 109 ίππων και 320 Nm ροπής αποδίδοντας συνδυαστικά 225 άλογα. Η ηλεκτρική ενέργεια αποθηκεύεται σε μια σχετικά μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 13,2 kWh, η οποία φορτίζει σε Wallbox 7,4 kW σε λιγότερες από 2 ώρες και χαρίζει ηλεκτρική αυτονομία 45 χιλιομέτρων σε αστική χρήση. Το Citroen C5 Aircross το βρίσκουμε από 353 ευρώ/μήνα με προκαταβολή 9.600 ευρώ στην C-Series εξοπλιστική έκδοση που περιλαμβάνει: τα κυριότερα συστήματα υποβοήθησης, όπως αυτόνομο φρένο, adaptive cruise control, διατήρησης λωρίδας, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αναδιπλούμενους καθρέπτες, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 12,3", έγχρωμη οθόνη αφής 10", ζάντες αλουμινίου 18", φιμέ παράθυρα κ.α.

Opel Grandland με 224 άλογα από 387 ευρώ/μήνα

Το Plug-in hybrid Opel Grandland με τους 224 ίππους, η ισχυρότερη έκδοση της γκάμας του μοντέλου, το βρίσκουμε από τα 387 ευρώ/μήνα με υψηλή προκαταβολή στις 10.500 ευρώ. Το Opel Grandland PHEV των 224 ίππων διαθέτει κινητήρα βενζίνης 1,6 PureTech ισχύος 180 ίππων και 300 Nm ροπής και έναν ηλεκτροκινητήρα 110 ίππων τοποθετημένο κατ ευθείαν στο αυτόματο κιβώτιο των οκτώ ταχυτήτων. Η εξοπλιστική του έκδοση είναι η GS Line, η οποία περιλαμβάνει: φιμέ πίσω & πλαϊνά κρύσταλλα, ράγες οροφής σε High Gloss Black, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός/πίσω, φώτα ημέρας ECO LED, πίσω φώτα LED, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι/θερμαινόμενοι & αναδιπλούμενοι καθρέπτες, διζωνικός κλιματισμός, δύο οθόνες 10" και 12" ιντσών, 18άρες ζάντες, cruise control και πλήθος άλλων συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
LINGLONG STOXOS TOP 5
test center