ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η ενίσχυση του σκελετού ήταν σημαντικό μέρος της κατασκευής  όπως και η ανάρτηση,  αφού το όχημα θα έχει 200 άλογα παραπάνω.

Η ενίσχυση του σκελετού ήταν σημαντικό μέρος της κατασκευής όπως και η ανάρτηση, αφού το όχημα θα έχει 200 άλογα παραπάνω.

ΜR2 με 368 άλογα

4.003 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2017)

Ένας μερακλής κατάφερε να προσθέσει 200 και βάλε ίππους από έναν κινητήρα Audi V8 σε ένα Τοyota ΜR2 του 1991. Δείτε το βίντεο

Οι θαυμαστές των βελτιώσεων και των αυτοκινήτων γενικότερα συχνά κάνουν το αδύνατο δυνατό για να κάνουν τα αυτοκίνητα τους ομορφότερα και ταχύτερα. Ένας για παράδειγμα αποφάσισε να βελτιώσει δραματικά το Toyota ΜR2 με την βοήθεια ενός Audi του 2004.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O 4.2 λίτρων V8 κινητήρας του Audi προστέθηκε στο 26 χρονών MR2, γεγονός που ανάγκασε και το όχημα και τον κινητήρα να προσαρμοστούν αναλόγως. Το Τoyota επιμηκύνθηκε κατά 26 εκατοστά και το μεταξόνιο έφτασε μέχρι τα 266 εκατοστά.
 
Η ενίσχυση του σκελετού ήταν σημαντικό μέρος της κατασκευής όπως και η ανάρτηση, αφού το αυτοκίνητο θα έχει 200 άλογα παραπάνω και πολύ μεγαλύτερη ροπή από την εργοστασιακή έκδοση του MR2.

Πώς βλέπετε τις βελτιώσεις;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

HUYNDAI
DS