Μάρκες και προϊόντα της χρονιάς 2021!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μάρκες και προϊόντα της χρονιάς 2021!

267.792 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2021)

Στα πλαίσια του διαγωνισμού-θεσμού Best Car και φέτος εκτός από το καλύτερο αυτοκίνητο της χρονιάς, οι χιλιάδες συμμετέχοντες αν-έδειξαν ποιες μάρκες θεωρούν ως τις καλύτερες στην κατηγορία των προϊόντων-υπηρεσιών τους! Ας δούμε λοιπόν του νικητές της χρονιάς!

Βest Car, o μακρόβιος διαγωνισμός - θεσμός της ελληνικής αγοράς που στην 3η δεκαετία διοργάνωσης του,  αναδεικνύει με την συμμετοχή χιλιάδων κατόχων αυτοκινήτου, τα Καλύτερα & Ασφαλέστερα αυτοκίνητα της χρονιάς!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετείχαν σε αυτόν χιλιάδες κάτοχοι αυτοκινήτου - αναγνώστες των AutoΤρίτη & NetΤρίτη. Ψήφισαν ποια κατά την γνώμη τους είναι τα καλύτερα επιβατικά, καλύτερα επαγγελματικά αυτοκίνητα της χρονιάς. Ταυτόχρονα ψήφισαν και τις μάρκες προιόντων-υπηρεσιών (στους κλάδους Ελαστικών, Λιπαντικών, Καυσίμων και Ασφαλιστικών εταιρειών) που κατά την άποψη τους είναι οι καλύτερες. Δύο μεγάλοι τυχεροί από όλους αυτούς κέρδισαν (όπως κάθε χρόνο) 2 αυτοκίνητα, για έξι μήνες δικά τους, με όλα πληρωμένα!

Η µεγάλη βραδιά της απονοµής των βραβείων του Best Car κάθε χρόνο αποτελεί «γεγονός» για όλη την αγορά αυτοκινήτου και για χιλιάδες αναγνώστες (που την παρακολουθούν ζωντανά από το PC ή το κινητό τους) !
 
Μα ας δούμε τα Best προϊόντα-υπηρεσίες, με την ψήφο του κοινού, για το 2021.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO