ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με 4 οθόνες το υδρογονοκίνητο Renault

Με 4 οθόνες το υδρογονοκίνητο Renault

1.515 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2022)

Το υδρογονοκίνητο πρωτότυπο της Renault θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες, αλλά πριν από αυτό η γαλλική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα teaser βίντεο που παρέχει μια ματιά στο εσωτερικό.

Πρεμιέρα στις 19 Μαΐου

Η Renault βρίσκεται στην κατεύθυνση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος και στο πλαίσιο αυτό εκτός από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ετοιμάζει και ένα μοντέλο που θα κινείται με υδρογόνο. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στο παρελθόν το μοντέλο θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαΐου, αλλά πριν φτάσουμε εκεί η Renault αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα teaser βίντεο για να μας δείξει μεταξύ άλλων και την καμπίνα του επερχόμενου πρωτότυπου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hi-tech καμπίνα και 95% ανακυκλώσιμο

Η μάρκα δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες – κάτι που θα κάνει προσεχώς – ωστόσο από το βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε πως η καμπίνα χαρακτηρίζεται τεχνολογικά προηγμένη, έχοντας τέσσερις μεμονωμένες οθόνες που βρίσκονται μπροστά και στο κέντρο στο ταμπλό. Παράλληλα η μάρκα γνωστοποιεί πως το υδρογονοκίνητο πρωτότυπο είναι κατά 95 τοις εκατό ανακυκλώσιμο και έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας 70 τοις εκατό ανακυκλωμένα υλικά.

Νέα σχεδιαστικά στοιχεία

Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε με τη μορφή teaser εικόνας νωρίτερα φέτος και παρόλο που η γαλλική μάρκα δεν προχώρησε στη δημοσιοποίηση λεπτομερειών, φέρει ξεκάθαρα μια σειρά από νέα σχεδιαστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων νέων φώτων ημέρας, ένα έντονα σμιλεμένο καπό και ένα ομοιόμορφο μπροστινό άκρο που φαίνεται πως θα έχει ως πρότυπο το νέο ηλεκτρικό Renault 5.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
JEEP