Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Βλέπετε την Toyota GR Supra 3000GT Concept.

Η Toyota Supra GRMN θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2020.

Με 400 ίππους η Toyota Supra GRMN;

1.904 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2020)

Η Toyota Supra περιμένει να υποδεχτεί την πιο ισχυρή αδερφή της, μέσω της έκδοσης GRMN, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει την ισχύ περίπου 400 ίππων.

Η Toyota Supra GRMN έχει την τιμητική της στα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάνουν συχνές αναφορές στην πιο ισχυρή έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου. Σύμφωνα με αυτά όταν η Supra GRMN κάνει την εμφάνισή της θα εξοπλίζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρο κινητήρας 3,0 λίτρων που θα προσφέρει ισχύ η οποία θα φτάνει κοντά στους 400 ίππους.
 
Παράλληλα υποστηρίζεται πως το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί με λιγότερα κιλά απ` ότι το κανονικό μοντέλο. Το τελευταίο χαρακτηριστικό θα επιτευχθεί χάρη στη χρήση περισσότερων ανθρακονημάτινων εξαρτημάτων, που θα συμβάλουν και στην μεγαλύτερη ακαμψία, ενώ σε συνδυασμό με την περισσότερη ισχύ θα βελτιώσουν και τις επιδόσεις.
 
Ολοκληρώνοντας τις αναφορές τους τα μέσα της Ιαπωνίας υποστηρίζουν πως το εξακύλινδρο μοτέρ δε θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ υπογραμμίζουν πως η Toyota Supra GRMN θα κάνει την εμφάνισή της μέσα στο 2020. Λίγο αργότερα το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο και στις κατά τόπους αγορές που θα προσφερθεί!

LEASING HIGH COST VANS
elk test