ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Δείτε όσες πληροφορίες έχουμε συλλέξει για το επερχόμενο Audi S6 Avant.

Mε 450 PS το ολοκαίνουριο Αudi S6 Avant;

1.979 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2018)

Πανίσχυρο θα είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Audi S6 Avant νέας γενιάς. Δείτε τι μαθαίνουμε για αυτό αλλά και το RS6!

Τα μοντέλα wagon δεν τα προτιμούν πλέον πολλοί καταναλωτές, ωστόσο η Audi δεν έχει σταματήσει να επενδύει σε αυτά, ακόμα και αν πρόκειται για wagon υψηλών επιδόσεων, όπως το S6 Avant.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πέμπτης γενιάς πολυτελές Α6 βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών, με την μάρκα να αναμένεται να το παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η ισχυρότερη S6 έκδοση ωστόσο θα καθυστερήσει λίγο, με το ντεμπούτο του να γίνεται το επόμενο έτος και σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η μάρκα θα προχωρήσει σε downsizing του μηχανικού συνόλου, με τον twin-turbo των 2,9 λίτρων να αντικαθιστά τον 4,0 λτ. V8 κινητήρα.
 
Μάλιστα, μαθαίνουμε πως είναι πολύ πιθανό η απόδοση του μοτέρ να ανέβει αρκετά πάνω από τους 450 ίππους, κάτι που θα το κάνει πιο γρήγορο ακόμα και από το τωρινό RS6.

Όσον αφορά στην εμφάνιση του, το επόμενο S6 θα χαρακτηρίζεται από την πιο δυναμική του εμφάνιση με μεγαλύτερους εισαγωγείς αέρα, πιο «κοφτερής» σχεδίασης προφυλακτήρες, μεγαλύτερους τροχούς και ισχυρότερα φρένα. Στην καμπίνα, θα υιοθετηθεί η ίδια συνταγή με το Α7 και Α8, με υλικά υψηλής ποιότητας, δύο οθόνες, σπορτίφ καθίσματα και πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Αν πάντως αναρωτηθήκατε γιατί να πάρει κανείς το RS6, αν το S6 γίνει πιο ισχυρό, τότε θα πρέπει να σημειώσουμε πως πηγές από το στρατόπεδο της γερμανικής μάρκας αναφέρουν ότι το επόμενης γενιάς RS6 θα λάβει δάνειο το υβριδικό σύνολο 680 ίππων της Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid!
 

Leasing
Autotriti.gr