Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με crossover χαρακτηριστικά η πρώτη ηλεκτρική Bentley

1.824 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2020)

Με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και επιθετική σχεδίαση θα κάνει ντεμπούτο η πρώτη ηλεκτρική Bentley.


Η Bentley θα κατασκευάσει μια σειρά από πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα στο δεύτερο μισό της δεκαετίας και το πρώτο από αυτά φαίνεται πως θα είναι ένα σεντάν με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και σχεδίαση που θα μοιάζει αρκετά στο EXP 100 GT concept.

O πρόεδρος της φίρμας Adrian Hallmark σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως η εταιρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν τα καινούρια ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα ονομαστούν με τωρινά ονόματα μοντέλων ή θα χρειαστεί να βρεθούν νέες ονομασίες. «Η άποψή μας είναι να κοιτάξουμε τους πελάτες μας και τις κατηγορίες που υπάρχουν. Θα φτιάξουμε ηλεκτρικά αλλά θα προσαρμοστούμε γιατί ο κόσμος αλλάζει γρήγορα» πρόσθεσε ο Hallmark.

H Βentley πιστεύει ότι το 2025 θα γίνουν διαθέσιμες πιο μεγάλες μπαταρίες 110 και 120 kWh που θα δίνουν την δυνατότητα σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα να προσφέρουν αυτονομία 400-500 χιλιομέτρων. «Μεγάλα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα είναι πιο φρόνιμο να κατασκευαστούν μετά το 2030 και για αυτό προγραμματίζουμε την πορεία μας αναλόγως».

Τα ηλεκτρικά της Bentley θα έχουν crossover χαρακτηριστικά και θα έχουν αρκετά ριζοσπαστική σχεδίαση. Ο Ηallmark δήλωσε: «Δεν είμαστε παγιωμένοι στο θέμα του αμαξώματος. Έχουμε κάποια πλάνα για την σχεδίαση του πρώτου αυτοκινήτου μας και τους επόμενους μήνες θα «κλειδώσουν» και άλλοι τομείς».
 

FORD
EPEKTASI EGGYHSHS