Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ώρα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει έρθει.

Με ρεκόρ ξεκίνησε το 2020 για την Tesla

1.795 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2020)

Κάθε προσδοκία κατασκευής και παράδοσης αυτοκινήτων έχει ξεπεράσει η Tesla το πρώτο τρίμηνο του 2020, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα στοιχεία της αμερικανικής εταιρείας.


Η ώρα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχει έρθει κάτι που όλες οι μάρκες το έχουν καταλάβει και εξακολουθούν να εργάζονται πάνω σε αυτά με αμείωτους ρυθμούς. Ωστόσο όπως φαίνεται η Tesla συνεχίζει να έχει ηγετικό ρόλο στο συγκεκριμένο κομμάτι, αφού όπως η ίδια υποστηρίζει μέσα σε τρεις μήνες μέσα στο 2020 έχει κατασκευάσει σχεδόν 103.000μονάδες, εκ των οποίων οι 88.400 βρίσκονται ήδη στα χέρια των ιδιοκτητών τους.
 
Αν δούμε πιο συγκεκριμένα τα στοιχεία, η αμερικανική φίρμα αναφέρει πως 15.390 Model S  και Model X έχουν κατασκευαστεί εκ των οποίων 12.200 έχουν παραδοθεί. Όμως ακόμα καλύτερα τα πηγαίνουν τα Model  3 και Υ, τα οποία συνδυαστικά έχουν παραχθεί σε 87.282 μονάδες και 76.200 από αυτές έχουν παραδοθεί.
 
Στα παραπάνω επιτεύγματα της Tesla σημαντικό ρόλο παίζει η δυναμική του εργοστασίου της μάρκας στην Κίνα το οποίο παρά τα εμπόδια που έβαλε η πανδημία κατάφερε να φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ την παραγωγή του. Φυσικά τα αποτελέσματα του covid-19 θα φάνουν ακόμα περισσότερο το δεύτερο τρίμηνο του έτους το οποίο υπολογίζεται να μην έχει ανάλογη απόδοση.
 
Τέλος αναφορικά με το Cybertruck, η μάρκα ανακοίνωσε πως θα μπει στη γραμμή παραγωγής το επόμενο έτος, σε τουλάχιστον τρεις εκδόσεις. Σχετικά με τις παραγγελίες η Tesla είπε πως έχουν ξεπεράσει τις 600.000, με τα μοντέλα των δύο και τριών ηλεκτροκινητήρων να υπερτερούν αυτών του ενός.      

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS