Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με ρεύμα και υδρογόνο τα Hyundai M.Vision Pop και M.Vision 2Go
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με ρεύμα και υδρογόνο τα Hyundai M.Vision Pop και M.Vision 2Go

2.114 Επισκέψεις στο άρθρο (10/1/2022)

Το ηλεκτρικό M.Vision Pop και το υδρογονοκίνητο M.Vision 2Go παρουσίασε η Hyundai, προσφέροντας έτσι μία ματιά στα οχήματα με τα οποία θα γίνονται οι μετακινήσεις στο μέλλον!

Τα πρωτότυπα της Hyundai στην CES

Δύο οχήματα για τις μελλοντικές μας μετακινήσεις παρουσίασε η Hyundai στην έκθεση CES, στην οποία και συμμετείχε μέσω της θυγατρικής Hyundai Mobis, του έβδομου μεγαλύτερου προμηθευτή αυτοκινήτων στον κόσμο. Ο λόγος για το ηλεκτρικό M.Vision Pop και το υδρογονοκίνητο M.Vision 2Go.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το M.Vision Pop είναι ένα ηλεκτρικό όχημα κοινής χρήσης

Ξεκινώντας με το M.Vision Pop, είναι ένα αστικό διθέσιο ηλεκτρικό όχημα που σύμφωνα με την μάρκα έχει όλα τα απαραίτητα για να αποτελέσει ένα όχημα κοινής χρήσης συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4. Ωστόσο, το όχημα υποστηρίζει επίσης χειροκίνητη οδήγηση και το τιμόνι μπορεί να κάνει την εμφάνισή του για να επιστρέψει στον επιβάτη να πάρει τον έλεγχο.

Εξατομικευμένο εσωτερικό μέσω smartphone

Μιλώντας για το εσωτερικό, η Hyundai Mobis αναφέρει πως το οραματίζεται ως ένα κοινόχρηστο όχημα που μπορεί να εξατομικευτεί μέσω ενός smartphone. Όπως εξήγησε η εταιρεία, οι χρήστες δημιουργούν ένα προφίλ στην εφαρμογή M.Vision Pop και στη συνέχεια προσαρτούν το smartphone τους στο τιμόνι. Αυτό μετατρέπει αποτελεσματικά το τηλέφωνό σε ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το μοντέλο διαθέτει επίσης μια ευρεία οθόνη, που χωρίζεται σε τρεις διαφορετικές ενότητες και μπορούν να προσαρμοστούν αναλόγως, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
VW