ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με σχεδιαστικές αλλαγές και μεγαλύτερη οθόνη το ανανεωμένο Lexus ES

 Σχολιάστε 
1.157 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2024)
Με σχεδιαστικές αλλαγές και μεγαλύτερη οθόνη το ανανεωμένο Lexus ES
4 Φωτογραφίες »

- Σχέδια δείχνουν την φρεσκαρισμένη λιμουζίνα της Lexus.
- Ήπιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση.
- Αναβαθμισμένη καμπίνα με μεγαλύτερες οθόνες και έξτρα τεχνολογίες.
- Φήμες και για ηλεκτρικό ES.

Έρχεται νέα ανανέωση στη λιμουζίνα της Lexus

Η Lexus ετοιμάζει το ανανεωμένο ES και κάποια σχέδια που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τα σημεία στα οποία θα πατήσουν οι Ιάπωνες προκειμένου να φρεσκάρουν το μοντέλο τους. Ήπιες αλλαγές θα γίνουν στο εξωτερικό, ενώ η καμπίνα αναμένεται να εξοπλιστεί με περισσότερες τεχνολογίες και μεγαλύτερη οθόνη.

Ήπιες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση

Παρατηρώντας τις εικόνες, βλέπουμε πως το ανανεωμένο ES θα επωφεληθεί από επανασχεδιασμένους προβολείς, που διαθέτουν LED φώτα ημέρας με υπογραφή σε σχήμα Ζ. Η μάσκα διατηρεί την ίδια σχεδίαση στο περίγραμμα, αλλά εσωτερικά το σχέδιό της έχει αναθεωρηθεί πλήρως, αντλώντας έμπνευση από εξελιγμένο στυλ του RX. Από κει και πέρα δε συναντούμε άλλες διαφοροποιήσεις, με εξαίρεση τις νέες υπογραφές στα πίσω φωτιστικά σώματα.

Σημαντικά αναβαθμισμένη η καμπίνα με μεγαλύτερες οθόνες και έξτρα τεχνολογίες

Η ανανέωση της Lexus έχει βάλει στο επίκεντρο το εσωτερικό του ES, το οποίο θα φέρει μαζί του περισσότερες και σημαντικότερες αλλαγές απ' ότι το εξωτερικό. Η πιο σημαντική ενημέρωση είναι η πολύ μεγαλύτερη οθόνη αφής για το infotainment που κυριαρχεί στο ταμπλό και σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων Μέσων θα έχει διαγώνιο 14 ιντσών. Η παρουσία της νέας οθόνης, έφερε αλλαγές και στην κεντρική κονσόλα, αφού τα σχέδια δείχνουν πως πολλά από τα παραδοσιακά μπουτόν θα αφαιρεθούν, μιας και οι περισσότερες από τις ρυθμίσεις θα γίνονται μέσω της οθόνης. Από κει και πέρα, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων θα είναι νέος.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους κινητήρες

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφόρηση για το πως σκοπεύει να κινηθεί η premium μάρκα της Toyota. Η Lexus προσφέρει το μοντέλο στις παγκόσμιες αγορές είτε με έναν V6 βενζινοκινητήρα 3,5 λίτρων (ES 350), είτε με έναν 2,5 λίτρων (ES 250), ενώ διαθέσιμη είναι και η υβριδική έκδοση ES 300 h που αποτελείται από ένα βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, με συνολική ισχύ 218 ίππων. 

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD
NISSAN