Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το SUV θα λάβει στην γκάμα του τον 1,33 λτ. κινητήρα που αναπτύχθηκε μέσω της συνεργασίας Renault-Nissan-Mercedes.

Mε turbo 1,33 λτ. το Duster

6.863 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2018)

Mε νέο μοτέρ θα προσφέρεται το Duster μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σύμφωνα και με ανακοίνωση της Dacia.

Μετά την πρεμιέρα του στην Φρανκφούρτη το περασμένο έτος, η Dacia με αφορμή την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού, ανακοίνωσε πως το νέας γενιάς Duster θα εξοπλιστεί με νέο μοτέρ.

Σύντομα λοιπόν, το SUV θα λάβει στην γκάμα του τον 1,33 λτ. κινητήρα που αναπτύχθηκε μέσω της συνεργασίας Renault-Nissan-Mercedes σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η πρώτη θα έχει ισχύ 130 άλογα και 240 Νm ροπής και η δεύτερη θα είναι πιο ισχυρή και θα αποδίδει 150 άλογα και 250 Νm ροπής. Η μάρκα αναφέρει πως οι εμπροσθιοκίνητες εκδόσεις του μοντέλου που θα εξοπλίζονται με το νέο μοτέρ θα γίνουν διαθέσιμες, ανάλογα την χώρα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ οι τετρακίνητες θα προσφερθούν από γύρω στα μέσα του 2019.
 
Ακόμα, η Dacia αναφέρει πως το Μedia Nav Evolution σύστημα infotainent θα προσφέρεται σε λίγους μήνες εξελιγμένο, θα είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto και θα περιλαμβάνει πλήθος άλλων νέων εφαρμογών.

Σε άλλα νέα, η Dacia παρουσιάζει στο Παρίσι τρία διαφορετικά Sandero Stepway με το καθένα να έχει ένα διαφορετικό θέμα σχεδίασης. Τα τρία αυτά αυτοκίνητα έχουν τεθεί σε ψηφοφορία και το κοινό καλείται να διαλέξει ποιο είναι αυτό που θα μπει στη γραμμή παραγωγής για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
 

FORD
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA