ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Εγκρίθηκε η νέα μείωση τιμής του Φυσικού Αερίου (Fisikon) στην Ελλάδα κατά 15%, ύστερα από σχετική συμφωνία της ΔΕΠΑ και της ελληνικής κυβέρνησης με την εταιρεία Gazprom.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εγκρίθηκε η νέα μείωση τιμής του Φυσικού Αερίου (Fisikon) στην Ελλάδα κατά 15%, ύστερα από σχετική συμφωνία της ΔΕΠΑ και της ελληνικής κυβέρνησης με την εταιρεία Gazprom.

Μειώνεται η τιμή του φυσικού αερίου

4.822 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2014)

Μια νέα συμφωνία της ΔΕΠΑ με τη ρωσική εταιρεία Gazprom φέρνει καλά νέα, καθώς η τιμή του φυσικού αερίου μειώνεται κατά 15%.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΚΑ, εγκρίθηκε η νέα μείωση τιμής του Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα κατά 15%, ύστερα από σχετική συμφωνία της ΔΕΠΑ και της ελληνικής κυβέρνησης με την εταιρεία Gazprom ρωσικών συμφερόντων.Αναλυτικότερα, η νέα μείωση τιμής του Fisikon σε συνδυασμό με την ανάπτυξη του δικτύου πρατηρίων του φυσικού αερίου ανοίγει νέους δρόμους για την αεριοκίνηση στη χώρα μας, αφού πλέον και η απόσβεση της εγκατάστασης του συστήματος αεριοκίνησης στο όχημά μας γίνεται γρηγορότερα. Παράλληλα, η καθημερινή χρήση οχημάτων που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο όχι μόνο ωφελεί το περιβάλλον, καθώς πρόκειται για ένα από τα καθαρότερα καύσιμα στον πλανήτη -πολύ χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και πρακτικά μηδενικές εκπομπές σωματιδίων- αλλά μειώνει σημαντικά τα έξοδα μετακίνησης μας, με άμεσο αντίκτυπο στην οικονομία. Φυσικά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τα οικονομικά οφέλη που προκύπτουν για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο.Αξίζει επιπλέον να τονιστεί ότι η ΔΕΠΑ ήδη ξεκίνησε να πριμοδοτεί την αγορά αυτοκινήτων με CNG, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το νέο VW eco up! By FISIKON.Τέλος, να σημειωθεί ότι η ΔΕΠΑ προχωρά τις διαδικασίες για την αύξηση των σημείων ανεφοδιασμού, που είναι και το μοναδικό θέμα για τη χρήση φυσικού αερίου στα Ι.Χ. Έτσι, οι καταναλωτές εντός Αττικής εξυπηρετούνται ήδη από το σταθμό τροφοδότησης FISIKON στην Ανθούσα – ο οποίος λειτουργεί σε 24ωρη βάση- εξυπηρετώντας Δ.Χ. και Ι.Χ. οχήματα. Επιπλέον, ένας δεύτερος σταθμός στα Ανω Λιόσια εξυπηρετεί λεωφορεία και απορριμματοφόρα, ενώ πρόσφατα, προστέθηκε ένας ακόμη νέος σταθμός για τους καταναλωτές, στο Δήμο Κηφισιάς (επί της λεωφόρου Κηφισίας). Επιπλέον, στις 23 Οκτωβρίου εγκαινιάστηκε και το πρώτο πρατήριο FISIKON της Θεσσαλονίκης, στο Δήμο Πυλαίας (επί της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής), από τον οποίο απέκτησαν πλέον πρόσβαση στα οφέλη του FISIKON και οι Θεσσαλονικείς καταναλωτές. Επιπλέον, μέχρι το Πάσχα αναμένεται να λειτουργήσουν 2 νέα πρατήρια (Λάρισα και Νέα Φιλαδέλφεια). Μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται να λειτουργήσουν συνολικά 10 πρατήρια (6 Αθήνα, 2 Θεσσαλονίκη, 1 Λάρισα, 1 Βόλος), αφού στόχος της ΔΕΠΑ είναι να καλυφθεί ο κομβικός οδικός άξονας Αθήνα Λάρισα Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε επίσης εδώ το μεγάλο αφιέρωμα για τον... βασιλιά της οικονομίας και για την επιδότηση της ΔΕΠΑ, όσον αφορά το VW eco up! By Fisikon.
Διαβάστε επιπλέον για την εξέλιξη της αεριοκίνησης στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη και για την ανάπτυξη της ΔΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

Η ΔΕΠΑ επιδοτεί την αγορά ενός VW eco up! By FISIKON –για συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων- με 2.190 ευρώ, με αποτέλεσμα το μοντέλο να ξεκινά από την τιμή των 10.450 ευρώ.

Η ΔΕΠΑ επιδοτεί την αγορά ενός VW eco up! By FISIKON –για συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων- με 2.190 ευρώ, με αποτέλεσμα το μοντέλο να ξεκινά από την τιμή των 10.450 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LINGLONG SPORT MASTER 5 PRAGMATA