ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Mercedes-AMG μας δίνει ένα πρώτο προωθητικό σκίτσο του GT Concept, του 4θυρου – 4θέσιου μοντέλου δηλαδή που θα έρθει από το 2019 να προστεθεί στην οικογένεια της GT.

H Mercedes-AMG μας δίνει ένα πρώτο προωθητικό σκίτσο του GT Concept, του 4θυρου – 4θέσιου μοντέλου δηλαδή που θα έρθει από το 2019 να προστεθεί στην οικογένεια της GT.

Mercedes-AMG GT Concept

3.312 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2017)

Λίγο πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Γενεύης, η Mercedes-AMG μοιράζεται μαζί μας ένα πρώτο προωθητικό σκίτσο του GT Concept, δίνοντάς μας μια πρόγευση για το πώς θα είναι το 4θυρο – 4θέσιο μοντέλο που θα προστεθεί στην οικογένεια της AMG GT.

Λίγες ημέρες πριν την 7η Μαρτίου που η έκθεση της Γενεύης θα ανοίξει τις πύλες της, η Mercedes-AMG μας δίνει ένα πρώτο προωθητικό σκίτσο του GT Concept, του 4θυρου – 4θέσιου μοντέλου δηλαδή που θα έρθει από το 2019 να προστεθεί στην οικογένεια της GT, αντικαθιστώντας στη γκάμα της εταιρείας την CLS Shooting Brake.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το σκίτσο είναι και το μόνο στοιχείο που μοιράστηκαν μαζί μας οι άνθρωποι της Mercedes-Benz. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, βασικός αντίπαλος του εν λόγω μοντέλου θα είναι η Porsche Panamera, ειδικά η ολοκαίνουργια έκδοσή της, η Sports Tourer.
 
Το concept φαίνεται να διαθέτει το ίδιο στρογγυλεμένο σχήμα με την GT coupe, αλλά με ένα επιμηκυμένο αμάξωμα ώστε να χωράνε οι δύο επιπλέον πόρτες. Στο πίσω τμήμα κυριαρχούν ο διαχύτης και η κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης, ενώ οι καθρέπτες στο πρωτότυπο έχουν αντικατασταθεί από κάμερες.
  
Φημολογείται πως το μοντέλο παραγωγής θα ονομαστεί AMG GT4, δημιουργώντας τους απαραίτητους δεσμούς με την AMG GT, αλλά τονίζοντας παράλληλα το μαγικό «4». Θα στηριχθεί στην αρθρωτή πισωκίνητη πλατφόρμα MRA, την οποία και θα μοιράζεται με τις C 63, E 63 και S 63.
 
Λογικά το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιήσει τον 4λιτρο bi-turbo V8 κινητήρα της AMG, ο οποίος αποδίδει στην E 63 S ισχύ 612 ίππων και ροπή 850 Nm, επιτρέποντας στην κορυφαία E-Class να κάνει το 0-100 σε 3,3 δλ. Υπομονή, σε λίγες ημέρες θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «ποιόν» του AMG GT Concept.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
BIG VANS BEST BUY