ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μπορεί η Mercedes-AMG Project One να μην έχει μπει ακόμα στις γραμμές παραγωγής της εταιρείας, αλλά ένα αντίτυπό της βρίσκεται ήδη προς πώληση, με τιμή που φτάνει στα 4,51 εκ. ευρώ.

Ο πωλητής είναι μια εμπορία από το Μόναχο, η οποία όπως φαίνεται έχει εξασφαλίσει έναν από τους «τυχερούς λαχνούς» για το αυτοκίνητο. Όπως αναφέρεται στην αγγελία, το hypercar θα παραδοθεί στο 2ο 3μηνο του 2019.

Φαίνεται πως μιλάμε για μια νέα περίπτωση «αρπαχτής», καθώς ο έμπορος θέλει να βγάλει γρήγορο χρήμα από την Project One διπλασιάζοντας την τιμή της, η οποία επισήμως εκκινεί από τα 2,27 εκ. ευρώ.

«Αρπαχτή» με Mercedes-AMG Project One

2.259 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2017)

Ένα από τα 275 αντίτυπα της Mercedes-AMG Project One βρίσκεται ήδη προς πώληση, δίχως καν να έχει φτιαχτεί, με τον έμπορο να ζητά 4,51 εκ. ευρώ για να την παραχωρήσει, δηλαδή περίπου τα διπλά χρήματα από όσο κοστίζει…

Μπορεί η Mercedes-AMG Project One να μην έχει μπει ακόμα στις γραμμές παραγωγής της εταιρείας, αλλά ένα αντίτυπό της βρίσκεται ήδη προς πώληση, με τιμή που φτάνει στα 4,51 εκ. ευρώ.
 
Πρόκειται για τη γνωστή «μάστιγα» που πωλούνται αυτοκίνητα πριν καν οι ιδιοκτήτες τους τα παραλάβουν. Δεν μιλάμε για «κανονικά» μοντέλα, αλλά για αυτά που θα βγουν σε λίγα κομμάτια και για τα οποία υπάρχει λίστα αναμονής. Κάποιοι λοιπόν, πουλάνε τη θέση τους, κερδίζοντας χρήματα από τη διαφορά, ένα φαινόμενο πoυ η Aston Martin δε θα το ανεχτεί με την Valkyrie.
   
Γυρίζοντας στη Mercedes-AMG Project One, ο πωλητής είναι μια εμπορία που βρίσκεται στο Μόναχο της Γερμανίας και η οποία όπως φαίνεται έχει εξασφαλίσει έναν από τους «τυχερούς λαχνούς» για το περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητο. Όπως αναφέρεται στην αγγελία, το hypercar θα παραδοθεί στο 2ο 3μηνο του 2019.
 
Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, φαίνεται πως μιλάμε για μια νέα περίπτωση «αρπαχτής», καθώς ο έμπορος θέλει να βγάλει γρήγορο χρήμα από την Project One διπλασιάζοντας την τιμή της, η οποία επισήμως εκκινεί από τα 2,27 εκ. ευρώ. Όχι και άσχημο κέρδος, δεν μπορείτε να πείτε…

Leasing
Autotriti.gr