ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H SLC RedArt Edition στην οποία τονίζεται η Sport αισθητική.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H SLC RedArt Edition στην οποία τονίζεται η Sport αισθητική.

Mercedes SL&SLC για λίγους

2.995 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2017)

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε δύο νέες εξοπλιστικές εκδόσεις της SL και της SLC, οι οποίες αναβαθμίζονται αισθητικά και εστιάζουν στη μέγιστη πολυτέλεια και τη Sport εμφάνιση αντίστοιχα.

Πριν έρθει η άνοιξη και το Ευρωπαϊκό κοινό γνωρίσει νέα μοντέλα, η Mercedes-Benz παρουσίασε δύο ανανεωμένες εκδόσεις της SLC και της SL. Η έκδοση της SLC ακούει στο όνομα RedArt Edition και θα είναι διαθέσιμη για τις SLC 180, SLC 200, SLC 250D, SLC 300 και SLC 43 AMG.

Σαλόνι που συναρπάζει και προσφέρει δυνατές στιγμές οδήγησης.

Σαλόνι που συναρπάζει και προσφέρει δυνατές στιγμές οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Oι υποψήφιοι αγοραστές, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε οκτώ αποχρώσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν τις κόκκινες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, που χαρακτηρίζουν την έκδοση.Στο εσωτερικό, η SLC RedArt Edition περιλαμβάνει μαύρα δερμάτινα καθίσματα με ασημί λεπτομέρειες από δέρμα Nappa, καθώς και επένδυση από δέρμα και ανθρακόνημα στο τιμόνι.

Σε αντίθεση με τη σπορ αίσθηση του RedArt Edition, η έκδοση SL designo, επικεντρώνεται περισσότερο στη πολυτέλεια και έτσι παρουσιάστηκε στην «ανάλαφρη» Brilliant Blue απόχρωση με εξ ολοκλήρου λευκό δερμάτινο σαλόνι και δεκάκτινες ζάντες AMG. Η SL designo είναι επίσης διαθέσιμη για τα μοντέλα SL 400 και SL 500.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Citroen