Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αρκετά γνώριμο παρουσιαστικό. Αν και νέο σχέδιο, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα μοντέλο Mercedes-Benz.

Αρκετά γνώριμο παρουσιαστικό. Αν και νέο σχέδιο, καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα μοντέλο Mercedes-Benz.

Έρχεται το Mercedes pick-up

5.514 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2016)

Δείτε τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κάνει την εμφάνισή του το πολυαναμενόμενο pick-up της Mercedes.

Όπως όλα δείχνουν, αυτό το φθινόπωρο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού θα παρουσιάσει η Mercedes-Benz το pick-up της, το πρώτο της εγχείρημα στην κατηγορία αυτή που μάλλον θα ονομάζεται X-Class. Πάντως το πιθανότερο είναι πως δεν θα κάνει εμφάνιση ως έκδοση παραγωγής αλλά ως πρωτότυπο.
Αν και θα βασίζεται στο Nissan Navara η Mercedes-Benz θα προσφέρει τις δικές της επιλογές σε μοτέρ. Πιθανότατα θα δούμε κινητήρες τεσσάρων και έξι κυλίνδρων σαν επιλογές, είτε βενζίνης είτε πετρελαίου όπου θα συνδυάζονται με χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο. Υπάρχει ακόμη μια σκέψη και για ένα κινητήρα βενζίνης που θα συνεργάζεται με την υβριδική τεχνολογία, όμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επισήμως.Οι σχεδιαστές της Mercedes-Benz μάλιστα υπόσχονται πως θα διαμορφώσουν το εσωτερικό του γερμανικού pick-up με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεται ο αγοραστής ότι βρίσκεται μέσα σε επιβατικό αυτοκίνητό της. Περιμένουμε ένα οικείο σχέδιο με αρκετή δόση τεχνολογίας όσον αφορά την άνεση αλλά και την ασφάλεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
LEASING PICK UPS