Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Supra A80.

Η Supra A70.

Μέρη για τις A70 & A80 Supra φτιάχνει η Toyota

2.346 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2020)

Η Τοyota βοηθά τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών στο να συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν βάζοντας σε παραγωγή μια σειρά από μαμίσια ανταλλακτικά.

Το GR Heritage Parts Project της Toyota συνεχίζεται και αυτή την φορά η εταιρεία ανακοινώνει πως είναι έτοιμη να βάλει ξανά σε παραγωγή συγκεκριμένα ανταλλακτικά των A70 και Α80 Supra και να τα διαθέσει τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Toyota με σκοπό να βοηθήσει τους κατόχους των δύο αυτών μοντέλων να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους και να μην τα παρατήσουν ελλείψει ανταλλακτικών. Μέχρι αυτή την στιγμή ωστόσο, ο αριθμός των μερών για τα οποία έχει δοθεί το πράσινο φως δεν είναι μεγάλος.

Για την Supra της Α70 γενιάς, η Toyota θα ξεκινήσει να παράγει ξανά τα χερούλια, το μπροστινό έμβλημα, το φλοτέρ, τις τσιμούχες ανάμεσα στις πόρτες κ.α. ενώ για την A80, στις γραμμές παραγωγής θα μπουν τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα χερούλια και ο ενισχυτής των φρένων. Η εταιρεία θέλει να αρχίσει την πώληση των ανταλλακτικών αμέσως αλλά ίσως αυτά καθυστερήσουν να βγουν στην αγορά.

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ανταλλακτικό που οι ιδιοκτήτες πιστεύουν πως πρέπει να μπει σε παραγωγή η Toyota κάνει διαθέσιμη μια online φόρμα επικοινωνίας, όπου μπορούν να καταχωρηθούν τα αιτήματά τους.

Η Τοyota δεν είναι η μόνη εταιρεία που λανσάρει τέτοιου είδους πρόγραμμα, αφού το ίδιο κάνουν τόσο η Nissan όσο και η Mazda για τα Skyline και MX-5 αντίστοιχα.
 

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO