ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μεταχειρισμένες Mercedes: Με Certified πιστοποίηση & εγγύηση Mercedes

(18/10/2024)
Στον γεμάτο με οχήματα όλων των κατασκευαστικών σειρών και κάθε έκδοση στόχο, βρίσκονται αυτοκίνητα με έως 100.000 διανυθέντα χιλιόμετρα και ηλικίας έως 5 ετών.
4 Φωτογραφίες »

Στον γεμάτο με οχήματα όλων των κατασκευαστικών σειρών και κάθε έκδοση στόχο, βρίσκονται αυτοκίνητα με έως 100.000 διανυθέντα χιλιόμετρα και ηλικίας έως 5 ετών.

- Πρόκειται για επιλεγμένο στόλο μεταχειρισμένων ηλικίας 5 ετών & με έως 100.000 διανυθέντα χλμ.
- Έχει γίνει τεχνικός έλεγχος 100 σημείων, από κινητήρα μέχρι εσωτερικό
- Έχουν 24 μήνες εργοστασιακή εγγύηση, 12 μήνες εγγύηση κινητικότητας
- Αν θες, έχεις δικαίωμα αλλαγής σε 10 ημέρες, δικαίωμα ανταλλαγής & δυνατότητα test drive

Πρόκειται για επιλεγμένο στόλο μεταχειρισμένων ηλικίας 5 ετών & με έως 100.000 διανυθέντα χλμ.

Η Mercedes, η εταιρεία που έχει γίνει συνώνυμο των κομψών και πολυτελών αυτοκινήτων, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και στον κόσμο των μεταχειρισμένων. Αναφερόμαστε στον επιλεγμένο στόλο των Mercedes-Benz Certified, στα Pre-owned οχήματα όλων των κατασκευαστικών σειρών, εγκεκριμένων σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της luxury γερμανικής μάρκας.
 
Το πρώτο και κύριο χαρακτηριστικό ενός Mercedes-Benz Certified αυτοκινήτου είναι οι «ηλικιακοί περιορισμοί». Εκεί υπάρχουν μοντέλα με διανυθείσα απόσταση από 3.000 χλμ έως 100.000 χλμ. και ηλικίας από 6 μήνες έως 5 έτη. Μάλιστα, για μεγαλύτερη ασφάλεια, ο εκάστοτε Mercedes-Benz Certified συνεργάτης ελέγχει τα διανυθέντα χιλιόμετρα με βάση το ιστορικό του οχήματος, καθώς και το (ψηφιακό) βιβλιάριο βεβαιώσεων συντηρήσεων.

Έχει γίνει τεχνικός έλεγχος 100 σημείων, από κινητήρα μέχρι εσωτερικό

Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες αρχικές προϋποθέσεις ακολουθεί ένας ολοκληρωμένος έλεγχος 100 σημείων, το βασικό στάδιο αξιολόγησης. Ο έλεγχος αυτός πραγματοποιείται από πιστοποιημένους μηχανικούς της Mercedes-Benz και του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της, και αφορά το εσωτερικό, το εξωτερικό αλλά και το ιστορικό service του εκάστοτε αυτοκινήτου.


Χάρη στην εγγύηση κινητικότητας έως 12 μήνες υπάρχει γρήγορη βοήθεια σε περίπτωση βλάβης ή ακινητοποίησης με κινητή μονάδα εξυπηρέτησης πελάτη στο σημείο της βλάβης.
4 Φωτογραφίες »

Χάρη στην εγγύηση κινητικότητας έως 12 μήνες υπάρχει γρήγορη βοήθεια σε περίπτωση βλάβης ή ακινητοποίησης με κινητή μονάδα εξυπηρέτησης πελάτη στο σημείο της βλάβης.

Έχουν 24 μήνες εργοστασιακή εγγύηση, 12 μήνες εγγύηση κινητικότητας

Όλα τα παραπάνω, «θωρακίζονται» και με τις αντίστοιχες εγγυήσεις. Καταρχάς, υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη (Allianz) σχεδόν αντίστοιχη της εγγύησης ενός καινούργιου οχήματος (24 μήνες). Η συγκεκριμένη εγγύηση μπορεί να μεταβιβαστεί στον επόμενο ιδιοκτήτη σε περίπτωση ιδιωτικής πώλησης, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες επιλογές επέκτασης εγγύησης. Συν τοις άλλοις, το εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes-Benz με γνήσια ανταλλακτικά Mercedes-Benz αναλαμβάνει την γρήγορη και επαγγελματική επισκευή σε πιθανή βλάβη.
 
Τέλος, η Mercedes-Benz προστατεύει τον αγοραστή και με εγγύηση κινητικότητας έως 12 μήνες. Δηλαδή, ανάμεσα σε άλλα, υπάρχει:

  • Γρήγορη βοήθεια σε περίπτωση βλάβης
  • Υποβοήθηση εκκίνησης με κινητή εξυπηρέτηση πελάτη στο σημείο της βλάβης
  • Επιστροφή του οχήματός εάν η επισκευή διαρκέσει περισσότερο
  • Υπηρεσία μεταφοράς με ταξί, τρένο ή αεροπλάνο
  • Δικαίωμα για όχημα αντικατάστασης για τη διάρκεια της επισκευής

Αν θες, έχεις δικαίωμα αλλαγής σε 10 ημέρες, δικαίωμα ανταλλαγής & δυνατότητα test drive

Το πακέτο υπηρεσιών ενός Mercedes-Benz Certified συνεχίζεται λίγο πριν ή αμέσως μετά την ενδεχόμενη αγορά του. Αρχικά, προκειμένου ο πιθανός αγοραστής να «τσεκάρει» και ο ίδιος το αυτοκίνητο, υπάρχει δυνατότητα test drive εντός 24 ωρών (προϋπόθεση η έγκυρη άδεια οδήγησης).
 
Συγχρόνως, υπάρχει δικαίωμα και υπαναχώρησης, καθώς επιτρέπεται χωρίς αιτιολογία να ζητήσει ο αγοραστής αλλαγή, 10 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης πώλησης. Τέλος, υπάρχει η προαιρετική δυνατότητα ελέγχου και του δικού σου αυτοκινήτου (έως 5 ετών και μέχρι 100.000 χλμ.), ώστε ανάλογα με την κατάστασή του, να κατατεθεί μία προσφορά ανταλλαγής.

Σελίδα 2Τι ελέγχουν οι μηχανικοί της Mercedes & ποιο τρόπο χρηματοδότησης επιλέγω & ποιες άλλες υπηρεσίες - προνόμια υπάρχουν;
Toyota
TURANZA 6 POY KSEXORIZEI