Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Χθες πάντως, μια νέα εικόνα αποκαλύφθηκε σε forum φίλων του Supra, στην οποία και παρουσιάζεται μια ψηφιακά σχεδιασμένη φωτογραφία του μοντέλου με βάση όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί για την εμφάνιση του.

Μέχρι και 340 PS το Supra;

3.780 Επισκέψεις στο άρθρο (13/12/2017)

Με την εμφάνιση του νέου Supra να έχει «κλειδώσει», οι φήμες γύρω από τα μοτέρ με τα οποία θα εξοπλιστεί είναι πολλές. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Mπορεί η Τοyota να μην έχει αποφασίσει ακόμα ποιο όνομα θα δώσει στο επερχόμενο sports car, ωστόσο οι τελευταίες αναφορές αναφέρουν ότι τουλάχιστον η σχεδιαστικη του γλώσσα έχει οριστικοποιηθεί.

Όπως έχουν αποκαλύψει διάφορες κατασκοπευτικές φωτογραφίες το τελευταίο χρονικό διάστημα, η εμφάνιση του θα κινηθεί στα σχεδιαστικά πρότυπα του Toyota FT-1 concept που παρουσιάστηκε λίγα χρόνια πριν. Αυτό σημαίνει ότι στον πρόβολο του λαμβάνει επιθετικής σχεδίασης προφυλακτήρα και μεγάλους εισαγωγείς αέρα ενώ και το υπόλοιπο αμάξωμα του είναι ιδιαίτερα μυώδες.
 
Χθες πάντως, μια νέα εικόνα αποκαλύφθηκε σε forum φίλων του Supra, στην οποία και παρουσιάζεται μια ψηφιακά σχεδιασμένη φωτογραφία του μοντέλου με βάση όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί για την εμφάνιση του. Οι διαφορές με άλλες τέτοιες φωτογραφίες που σας έχουμε παρουσιάσει είναι λιγοστές, κάτι που αποδεικνύει ότι η τελική μορφή του Supra έχει εν πολλοίς «κλειδώσει».

Φυσικά και οι πληροφορίες για τα κινητήρια σύνολα δεν είναι πολλές, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι θα λάβει ένα 4κύλινδρο κινητήρα με απόδοση κοντά στους 250 ίππους ενώ είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει ένα 6κύλινδρο σύνολο με ιπποδύναμη κοντά στους 335 ίππους.
 

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO