Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Θα ακολουθήσει για πρώτη φορά στα 47 χρόνια υπό την ίδια ιδιοκτησία, τον δρόμο για την δημοπρασία της υπό τα βλέμματα των ενδιαφερόμενων αγοραστών.

Θα ακολουθήσει για πρώτη φορά στα 47 χρόνια υπό την ίδια ιδιοκτησία, τον δρόμο για την δημοπρασία της υπό τα βλέμματα των ενδιαφερόμενων αγοραστών.

Ferrari 250 GT SWB Berlinetta

1.186 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2016)

Μια σχετικά σπάνια Ferrari 250 GT SWB Berlinetta θα βγει για δημοπρασία στο Le Mans Classic στις 9 Ιουλίου 2016, με την τιμή να αναμένεται να φτάνει ή και να ξεπερνά την μια δεκάδα εκατομμυρίων δολαρίων. Τι την κάνει όμως τόσο ξεχωριστή;

Η Ferrari

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

250 GTSWB Berlinetta,είναι από τις πιο επιθυμητές παλαιότερες Ferrari που έχουν παραχθεί.

Μια από αυτές, θα ακολουθήσει για πρώτη φορά στα 47 χρόνιαυπό την ίδια ιδιοκτησία, τον δρόμο για την δημοπρασία της υπό τα βλέμματα τωνενδιαφερόμενων αγοραστών. Με νούμερο σασί 2917GT, το ίδιο όχημα είχε εμφανιστεί στοσαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού  το 1961,με άλλο χρώμα τότε, σε μπλε ανοιχτό. Ο πρώτος Ιδιοκτήτης του όμως, επειδή είχεστην κατοχή του μόνο μαύρα σε χρώμα αυτοκίνητα, το έβαψε σε μαύρο. Αλλαξε μερικάχρόνια στα επόμενα 8 χρόνια, όπου κάποιος από τους ιδιοκτήτες του πριν τοντελευταίο, το έβαψε στο κλασικό κόκκινο.

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Το συγκεκριμένο ανήκε τα τελευταία χρόνια, σε ένα κάτοικο τηςΒρετάνης της Γαλλίας, που το φρόντιζε πάρα πολύ καλά, οδηγώντας το σχετικάσυχνά για να μην κάθεται ακινητοποιημένο.

Το συγκεκριμένο 250GT θα βγει προς πώληση στο Le Mans Classic στις 9 Ιουλίου 2016. Οι υπεύθυνοιτης δημοπρασίας δεν έχουν αναφέρει πιθανή τιμή ακόμα, αλλά βλέποντας απόπαλαιότερα αντίστοιχα παραδείγματα να φτάνουν ή και να ξεπερνούν τα 10 εκατομμύριαδολάρια, δεν έχουν αμφιβολία ότι θα φτάσει και αυτό αρκετά ψηλά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL