Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έγινε ένα με τη χωματερή η Huracan. Κάτω αριστερά με το κόκκινο μπουφάν, μάλλον, είναι ο οδηγός.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έγινε ένα με τη χωματερή η Huracan. Κάτω αριστερά με το κόκκινο μπουφάν, μάλλον, είναι ο οδηγός.

Μια Lambo στα σκουπίδια

3.770 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2017)

Ένας κάτοχος μιας Huracan στην Κίνα θέλησε να παίξει λίγο παραπάνω με το ακριβό του απόκτημα, έχασε τον έλεγχο και κατέληξε σε ένα σωρό από σκουπίδια.

Μια Lamborghini Huracan LP610-4 θα χρειαστεί αρκετές επισκευές καθώς και ένα πολύ καλό καθάρισμα, μετά από τη σύγκρουση που είχε με ένα σωρό από σκουπίδια.

Αρκετά εκτεταμένη η ζημιά στο μπροστινό μέρος και ο λογαριασμός θα είναι αντίστοιχα

Αρκετά εκτεταμένη η ζημιά στο μπροστινό μέρος και ο λογαριασμός θα είναι αντίστοιχα "εκτεταμένος".

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το ατύχημα που συνέβη κοντά στην πόλη Loudi της επαρχίας Hunan της Κίνας, άφησε κάποια βαθιά σημάδια στο supercar, το οποίο χτύπησε, επίσης, σε έναν τοίχο, “στραπατσάροντας” όλο το μπροστά κομμάτι.Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια στροφή που προηγούνταν του σημείου της σύγκρουσης αλλά ευτυχώς γλύτωσε χωρίς καθόλου τραυματισμούς όπως και η συνεπιβάτιδά του.

Το να επανέλθει αυτή η Huracan στην αρχική της δόξα θα κοστίσει αρκετά καθώς αυτοκίνητα όπως αυτό είναι πολύ ακριβά όχι μόνο στην αγορά τους (κοστίζει περίπου 580.000 ευρώ στην Κίνα)αλλά και στην επισκευή τους.

Και δεν είναι να απορεί κανείς γιατί τέτοια αυτοκίνητα είναι περιζήτητα αν αναλογιστεί τις επιδόσεις τους. 3.2 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα και 325 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα χάρις στους 610 ίππους και τα 560 Nm που στέλνει ο 5.2 λτ. V10 και στους τέσσερις τροχούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL