Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Tο supercar εφοδιάζεται με τα «καλούδια» της Aventador. Ειδικότερα, η «πηγή» του είναι ένας 6,5 λτ. V12 κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 750 ίππους.

Tο supercar εφοδιάζεται με τα «καλούδια» της Aventador. Ειδικότερα, η «πηγή» του είναι ένας 6,5 λτ. V12 κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 750 ίππους.

Μια Veneno κατέληξε στη Refined Marques

2.665 Επισκέψεις στο άρθρο (8/8/2013)

Μια από τις 3 Lamborghini Veneno, η οποία αποτελεί και το δημιούργημα για τον εορτασμό των 50 χρόνων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αγοράστηκε από την εταιρεία Refined Marques.

Η Lamborghini Veneno έχει παρουσιαστεί εδώ και λίγους μήνες, ωστόσο σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις της ιταλικής φίρμας, το εξωπραγματικό supercar κατασκευάστηκε μόνο σε 3 μονάδες, που είχαν ήδη πουληθεί. Νέες όμως δημοσιεύσεις δείχνουν ότι μία από τις τρείς Veneno αγοράστηκε πρόσφατα έναντι 3ων εκατομ. ευρώ, από την εταιρεία Refined Marques, που η ειδικότητά της είναι να… κάνει συλλογή από εξωτικά μοντέλα όλου του πλανήτη.
Πιο αναλυτικά, η εταιρεία των Dr Ahmed Hegab and Ahmed Al Bakry έχει αγοράσει τη συγκεκριμένη Lamborghini Veneno, η οποία κατασκευάστηκε στο πλαίσιο εορτασμού των 50 χρόνων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Δυστυχώς, η Refined Marques ανέβασε μόνο μια φωτογραφία του νέου αποκτήματός της στο Blancpain Super Trofeo της Monza, κάτι που μας δυσκολεύει να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες.
Όπως και να έχει όμως, το supercar εφοδιάζεται με τα «καλούδια» της Aventador. Ειδικότερα, η «πηγή» του είναι ένας 6,5 λτ. V12 κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 750 ίππους, ενώ συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο ISR και μόνιμη 4κίνηση. Το «θηρίο» αγγίζει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 2,8 δλ. και η τελική του ταχύτητα είναι 355 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Autotriti.gr