Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Piotr Moskala οραματίστηκε και σχεδίασε το μικρό crossover της Mitsubishi.

Ο Piotr Moskala οραματίστηκε και σχεδίασε το μικρό crossover της Mitsubishi.

Μικρό Mitsubishi SUV

4.734 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Από την πένα ενός σχεδιαστή, έχουμε την πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μικρό crossover της Mitsubishi, όταν και άμα ποτέ αυτό υπάρξει. Λέτε οι Ιάπωνες να αντιπαρατεθούν με τα -«αδέλφια» πια- Nissan Juke και Renault Captur;

Η αλήθεια είναι πως μάλλον η Mitsubishi δεν ετοιμάζει κάποιο μικρό crossover, όχι προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς ο «εναγκαλισμός» της πλέον με τις Renault-Nissan δεν ξέρει κανείς τι θα φέρει. Ίσως οι Ιάπωνες να αποκτήσουν στο μέλλον ένα δικό τους μοντέλο, που θα ανταγωνιστεί τα «αδέλφια» του, Nissan Juke και Renault Captur.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μπορεί προς το παρόν οι άνθρωποι της Mitsubishi να ετοιμάζουν το νέο ASX που θα τα βάλει με το Qashqai και τα άλλα παιδιά της παρέας, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό το μοντέλο, λοιπόν, οραματίστηκε και σχεδίασε ο Piotr Moskala. Το ονομάζει Mitsubishi BRX και του έχει προσδώσει δυναμικά και φουτουριστικά χαρακτηριστικά.
  
Για να κλείσουμε με λίγη …πραγματικότητα, το νέο Mitsubishi ASX θα λανσαριστεί αργότερα φέτος. Έχει ήδη «συλληφθεί» να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλιξης και θα αντλεί έμπνευση από το XR-PHEV II Concept. Κατά τα γνωστά, θα υπάρξουν εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου, με κίνηση στους 2 ή στους 4 τροχούς, ενώ λογικά στην πορεία θα δούμε και plug-in hybrid εκδοχή, μια τεχνολογία στην οποία η εταιρεία είναι εξπέρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr