Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Η εικόνα της Porsche φωτισμένη.

Μinivan της Porsche με κεντρική θέση οδήγησης;

1.540 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2020)

Η καμπάνια «Porsche Unseen» συνεχίζεται και η γερμανική μάρκα δημοσίευσε μία ακόμα teaser εικόνα ενός πρωτότυπου, το οποίο δεν έχει μπει στη γραμμή παραγωγής.

Το τρίτο «επεισόδιο» της καμπάνιας «Porsche Unseen» έφτασε, ακολουθούμενο το πρώτο, αλλά και το δεύτερο τα οποία σας έχουμε παρουσιάσει. Το νεότερο πρωτότυπο που παρουσιάζει η Porsche το οποίο ποτές δεν έβαλε στη γραμμή παραγωγής περιγράφεται ως ένα φουτουριστικό όχημα με αυτόνομη λειτουργία οδήγησης.
 
Όπως και στις προηγούμενες teaser εικόνες, έτσι και σε αυτή το μοντέλο είναι βυθισμένο στο σκοτάδι, για αυτό και φωτίσαμε εκ νέου την εικόνα προκειμένου να βγουν περισσότερα συμπεράσματα. Η Porsche στις ελάχιστες πληροφορίες με τις οποίες συνοδεύει την εικόνα κάνει λόγω πως το αυτοκίνητο έχει μονοκόμματο σώμα, ενώ η φωτισμένη εικόνα αποκαλύπτει παράλληλα πως η θέση της οδήγησης είναι στο κέντρο, θυμίζοντας την McLaren F1 / Speedtail ή το πιο πρόσφατο T.50 του Gordon Murray.
 
Το μοντέλο αυτό σίγουρα δεν μοιάζει με supercar, ενώ η μάρκα υπογραμμίζει πως «Το κάθισμα του οδηγού καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, ενώ οι επιβάτες πίσω απολαμβάνουν όλη την άνεση ενός ευρύχωρου εσωτερικού».
 
Με αφορμή και την κάθετη θέση του λογότυπου στο εμπρόσθιο μέρος του αμαξώματος, δεν αποκλείεται η Porsche να έχει σχεδιάσει κάποιο minivan. Άλλωστε μεταξύ του 1983 και 1985 χρησιμοποιώντας ένα Volkswagen T25 ως βάση η μάρκα δημιούργησε μόνο 15 παραδείγματα ενός αντίστοιχου μοντέλου που τροφοδοτήθηκαν από έναν 6κύλινδρο κινητήρα 3,2 λίτρων. Με το όνομα B32 να το συνοδεύει το μοντέλο αναπτύχθηκε κυρίως ως υποστηρικτικό όχημα για το εμβληματικό αγωνιστικό Group B 959 του Παρίσι-Ντακάρ.    
 
Είτε πρόκειται για ένα minivan ή ένα υπερυψωμένο hatchback, το τρίτο μοντέλο της καμπάνια «Porsche Unseen» είναι κάτι που θα θέλαμε να αποκαλύψει και γιατί όχι να κατασκευάσει η μάρκα.   

Hyundai
OPEL