Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε ποιες είναι οι διαφορές που κάνουν αυτό το L200 τόσο ξεχωριστό.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε ποιες είναι οι διαφορές που κάνουν αυτό το L200 τόσο ξεχωριστό.

Mitsubishi L200

5.511 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2016)

Μια ιδιαίτερα δυναμική –πρωτότυπη- έκδοση του Mitsubishi L200 θα παρουσιαστεί στην 86η Διεθνή Έκθεση Γενεύης, με στοιχεία που υποδηλώνουν τον δυναμικό, εκτός δρόμου, χαρακτήρα του μοντέλου.

H Mitsubishi παρουσίασε με κάθε επισημότητα μία ιδιαίτερη έκδοση του L200 η οποία ονομάζεται Geoseek και είναι προς το παρόν πρωτότυπη. 
Το ιαπωνικό pick-up θα φέρει μια ειδική γκρι απόχρωση ως προς τη βαφή του αμαξώματος του ενώ, βασικές λεπτομέρειες της εξωτερικής του εμφάνισης, υποδηλώνουν τις εκτός δρόμου ικανότητες του. Αυτές είναι το περίγραμμα των προβολέων ομίχλης, οι θόλοι των τροχών, οι ζάντες αλουμινίου, το πλευρικό σκαλοπάτι και ο πίσω προφυλακτήρας. Όλα φέρουν πορτοκαλί λεπτομέρειες όπως και οι εξωτερικοί καθρέπτες, φέρουν έντονό πορτοκαλί χρώμα. Παράλληλα, η μάσκα φέρει ειδικό πλέγμα ενώ κάτω από τον προφυλακτήρα έχει προβλεφθεί μια ειδική προστατευτική ποδιά.
Επιπλέον στοιχεία που αξίζει να σημειώσουμε σε ότι αφορά στην εξωτερική εμφάνιση του Mitsubishi L200 GEOSEEK είναι οι ειδικές χειρολαβές στο πίσω μέρος της καμπίνας και η ειδική σχάρα στην οροφή της διπλής καμπίνας.
Τέλος, στο εσωτερικό του μοντέλου κυριαρχούν οι επενδύσεις μαύρου χρώματος ωστόσο και εδώ υπάρχουν πολλαπλές λεπτομέρειες σε πορτοκαλί χρώμα, κατά αντιστοιχία με την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
OPEL